Melih Gökçek'ten yerel seçim açıklaması

Sözcü yazarı Saygı Öztürk ve 2019 yerel seçimleri hakkında resmi Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, " İnşallah Cumhur İttifakı yerelde de devam edecek ve bu ittifak yırtınsanızda Ankara’yı size teslim etmeyecek" ifadelerini kullandı

Melih Gökçek'ten yerel seçim açıklaması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
4 Kasım 2018 Pazar 22:35

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk'ün yazısına resmi Twitter hesabı üzerinden yanıt veren Melih Gökçek, "Saygı Öztürk, Sözcü gazetesi yazarı... Görevi sola hizmet etmek, sağı maniple etmek. Sayın Bahçeli’nin ve sayın cumhurbaşkanının benim hakkımda güzel ifadeler kullanması, Saygı Öztürk’ü inanılmaz panikletmiş. Hemen faaliyete geçip fitnenin ateşini yakmış. Saygı Öztürk “Melih Gökçek başkalarına kendi adına anket yaptırıp kendini birinci çıkartıyor” diye yazmış. İspat etmezsen namertsin Saygı Öztürk. Ya attığın pisliği ispat edeceksin, ya da attığın pislikte boğulacaksın." ifadelerini kullandı.

"Bu ittifak yırtınsanızda Ankara’yı size teslim etmeyecek"

Melih Gökçek açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: Gelelim Ankara seçim sonuçlarına. Yeter ki, Cumhur İttifakı olsun, AK Parti ve MHP’nin üzerinde anlaştığı aday kim olursa olsun, Allah’ın izniyle, ittifakın adayı muhalefetin müşterek adayına açık ara fark atar ve seçimi alır. Saygı Öztürk sen, Melih Gökçek, Mehmet Özhaseki ve Süleyman Soylu arasına fitne sokamazsın. Sizin tek ümidiniz ittifakın olmaması üzerine. İnşallah Cumhur İttifakı yerelde de devam edecek ve bu ittifak yırtınsanızda Ankara’yı size teslim etmeyecek.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar