Mehmet Barlas: Bu gidişle iPhone'u sade FETÖ'cüler kullanacaklar.

Yazar Mehmet Barlas, rahip Brunson nedeniyle gerginlik yaşayan ABD ile Türkiye arasındaki tartışmayı kaleme aldı.

Mehmet Barlas: Bu gidişle iPhone'u sade FETÖ'cüler kullanacaklar.
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
15 Ağustos 2018 Çarşamba 09:44

Mehmet Barlas bugünkü köşe yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Onların iPhone'u varsa bu tarafta da Samsung var, Vestel var' açıklamasına da değindi. 

Barlas yazısına ''Yine Orhan Gencebay'ın "Batsın bu dünya"sını mırıldanmaya başladım. Kaç gündür hepimizin nedenlerini anlamaya çalıştığımız dolar krizinin arkasında Trump adındaki boyalı saçlı bir çakma kabadayının bulunmasını, daha başka nasıl değerlendirebiliriz?'' cümleleriyle başladı.

Garip bir başkan diyerek eleştirdi
Trump ile ilgili ''YouTube'da Amerikalı televizyon talk showcusu Stephen Colbert'in "Aptal bir adam için coğrafya" programını izliyorum. Meğer Trump ülkeler arasındaki saat farklarını bilmiyormuş. Ayrıca Nepal'e de "Meme" anlamına gelen "Nipple" ve Bhutan'a da "Düğme" anlamına gelen "Button" diyormuş.'' ifadelerini kullandı.

Böyle giderse mesela iPhone'u sade FETÖ'cüler kullanacaklar.

Mehmet Barlas geleceğe yönelik tahminlerini yaparken ''Biliyoruz ki dolar karşısında Türk Lirası'nın dalgalanması bir yerde duracak. Bir yeni kur oluşacak. Ekonomi de, hayat da o yeni kura adapte olacak. Ve kaldığımız yerden kalkınma ve gelişme yolculuğumuza devam edeceğiz. Ama Türk-Amerikan ilişkileri eskisi gibi olacak mı, bilemiyorum. Çünkü Amerika'yı yönetenlerin akıllarına estiği zaman dostlarına ne tür düşmanlıklar yapacaklarını kestirmek imkansız hale gelmiş bulunuyor. Ve bu iş böyle giderse mesela IPhone'u sade FETÖ'cüler kullanacaklar.''cümlelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar