Mahir Ünal: En büyük vaadimiz yeni yönetim modeli

AK Parti'nin seçim vaadiyle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Bu seçimde en büyük vaadimiz yeni yönetim modeli" dedi.

Mahir Ünal: En büyük vaadimiz yeni yönetim modeli
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
23 Mayıs 2018 Çarşamba 14:07

Mahir Ünal, "Cumhur ittifakı olarak birlikte yürüteceğimiz bazı kampanya faaliyetleri olacak. Bunları yarından sonra milli mutabakat komisyonu üzerinden istişarelerle sürdüreceğiz. İstanbul ya da başka bir mitingimizi cumhur ittifakı mitingi olarak planlamayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

"GÜÇLÜ HÜKÜMET GÜÇLÜ MECLİS"

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, “Bir yeni sistem modeli ile 24 Haziran'a gidiyoruz. 2007'de milletimizin cumhurbaşkanımızı ben seçeceğim kararı ile, 2014'te ilk defa halkımız cumhurbaşkanını seçti. Keskin kuvvetler ayrılığına dayalı, güçlü hükümet, güçlü Meclis esasına dayalı olacak” ifadelerini kullandı.

"YİNE YAPARSA AK PARTİ YAPAR"

AK Parti’nin seçim sloganlarını hakkında konuşan, Ünal, "Beyannamemizi yeni model ne gibi değişiklikler getiriyor, bunu anlattık. Önümüzdeki 10 yılda yeni bir toplum modeli ortaya çıkıyor. Bu seçimde en büyük vaadimiz yeni yönetim modeli. Yeni toplum biçimine, sanayi biçimi yeni dijital dönüşümüne yönelik beyanname hazırlandı. Önlemler ve projeler getirdi AK Parti. Yeni bir başlangıçla, yine yaparsa AK Parti yapar diyeceğiz. Vakit AK Parti vakti sloganıyla hazırlanıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar