Külünk: Bu ülkenin gençlerini bekleyen tehlike Deizm

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk “Tedbir almazsak bu milletin evlatlarını bekleyen tehlike; Deizm ”dedi

Külünk: Bu ülkenin gençlerini bekleyen tehlike Deizm
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
6 Nisan 2018 Cuma 16:30

Konya Milli Eğitim Müdürlüğünün ‘Gençlik ve İnanç' konulu çalıştayında, imam hatip öğrencilerinin dini bilgilerdeki tutarsızlıklar nedeniyle deizme kaydığı iddia etmişti. AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk “Tedbir almazsak bu milletin evlatlarını bekleyen tehlike; Deizm ”dedi

Kayseri'de, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırşehir Şube Başkanlığı’nca 'Büyük Türkiye İdeali' konulu konferansta konuşma yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk FETÖ’nün dini cemaat olmadığını, Türkiye’nin haritasını değiştirmeyi amaçladığını ifade ederek "FETÖ’nün hedeflerinden vazgeçtiklerini zannetmeyin. Sürekli uyanık olmalıyız. Bu ülke 35 yıldır terörle imtihanlıysa FETÖ de bir dini cemaat olmayıp, devleti çökertip, Türkiye’yi haritasını değiştirecek hale getirmek için organize edilmiş yapıya sahip." açıklamasında bulundu.

'15 YIL SONRA BAMBAŞKA TEHLİKEYLE KARŞI KARŞIYA GELECEĞİZ'

Türkiye’nin 10 - 15 yıl sonra başka tehlikelerle karşı karşıya kalacağını söyleyen Külünk, "Eğer tedbir almazsak bu milletin evlatlarını bekleyen tehlike; Kur'an’sız İslam, Peygambersiz Kur'an daha ötesini söylüyorum, Allah'ın yer yüzünde hiçbir şeye karışmayacaklarını iddia ettikleri deizm. FETÖ belasını savdık; ama Türkiye kendi başına bırakılmayacak. Şimdi Allah'ın varlığını kabul eden, ama Kur'an hükümlerinin Allah'ın yer yüzüne karışamayacağını iddia eden, her noktaya sirayet edecek yeni tehlikenin farkında olun. Bu tehlikeyi fark etmezsek 10 yıl sonra çok değil, 15 yıl sonra bambaşka tehlikeyle karşı karşıya geleceğiz." şeklinde konuştu. 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar