Kılıçdaroğlu: Bedeli ne olursa olsun mücadele vermek zorundayız

CHP il başkanları toplantısından açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Demokrasiyi getirmek için çalışacağız. Burada görev hepimize düşüyor. Bedeli ne olursa olsun bu mücadeleyi vermek zorundayız." dedi.

Kılıçdaroğlu: Bedeli ne olursa olsun mücadele vermek zorundayız
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
9 Eylül 2018 Pazar 14:07

CHP il başkanları toplantısından açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokraside de en önemli adımları atan kadrolar yine CHP kadroları olmuştur. Hep birlikte dördüncü bir devrime hazırlanmalıyız. Çağdaş ve katılımcı demokrasiyi yeniden elde etmeliyiz. Hiç kimse düşüncelerinde dolayı hapise atılmamalı. Örgütlenme önündeki engelleri kaldırmalıyız. İşçisi, sendikacılar rahatça hareket etmeli. Medyanın özgür ve tarafsız olması için çalışmalıyız. Güçler ayrılığı ilkesini yeniden getirmeliyiz." açıklamasında bulundu.   

"Bedeli ne olursa olsun bu mücadeleyi vermek zorundayız"

Kılıçdaroğlu, "15 Temmuz'dan sonra 20 Temmuz'da sivil darbe yapıldı. Terörle uzaktan yakında ilgisi olmayan insanlar tutuklandı. İnsanların yurt dışına çıkması yasaklandı. Demokrasiyi getirmek için çalışacağız. Burada görev hepimize düşüyor. Bedeli ne olursa olsun bu mücadeleyi vermek zorundayız. Tek adam rejiminde medya onun sesi kulağı olur. Asla tek adam eleştirilemez. Her dediği büyük puntolarla yazılır. Tek adamla bu mücadeleyi sadece biz değil, bu ülkenin emekçileri de destek vererek yapacağız." şeklinde konuştu.

"Dış politika 180 derece değişmelidir"

Dış politika 180 derece değişmelidir diyen Kılıçdaroğlu açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: Türkiye Orta Doğu bataklığına sokulmamalı. Tahran'da bir zirve yaptılar. Esad'la Rusya, İran, ABD ilişki kuruyor. Türkiye de belli ölçüde Esad'la görüşmeli. Bu mesele kan meselesi haline dönmemeli. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar