Kılıçdaroğlu: 6 şehri alırsak Türkiye’nin kaderini değiştireceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara, İstanbul, Balıkesir, Denizli, Antalya ve Mersin’in alınması halinde Türkiye’nin kaderini değiştireceklerini belirtti

Kılıçdaroğlu: 6 şehri alırsak Türkiye’nin kaderini değiştireceğiz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
21 Eylül 2018 Cuma 10:04

Kırklareli’nde bir dizi ziyarette bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

“CHP’nin önünü açacaksınız ki Türkiye’nin önünü açalım”

Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin çözülmeyecek hiçbir sorunu yoktur. Bütün mesele sorunu çözecek olan kişiyi, sorunla muhatap etmekle. Kişiyi sorunla muhatap edecek kişi sizlersiniz. Yani Cumhuriyet Halk Partisi'nin önünü açacaksınız. Önünü açacaksınız ki biz de Türkiye'nin önünü açalım" diye konuştu.

“En büyük endişem…”

Türkiye’de bir ekonomik kriz olduğunu ve bunu çiftçilerin henüz hissetmediklerini belirten Kılıçdaroğlu, “"En büyük endişem; seneye çiftçi mahsulünü ekecek mi, ekmeyecek mi? Ektiği ürünün karşılığını alamaz, zarar ederse nasıl ekecek? Bir açlık sorunuyla her an karşı karşıya gelebiliriz. Sizden istediğim; bu ülke her sorununu aşabilecek kapasitedir. Önümüzde bahar var. Şimdi hep beraber bahar ayında, yerel seçimlerde bahar temizliği yapacağız. Bunu yapmak zorundayız. Bunun, bakın partilerle de bir alakası yok. Borç almadan bir ülke yönetilemiyorsa hepimiz oturup düşünmeliyiz. Artık borcu bırakın, borcun faizini ödeyemez durumdayız. Kapı kapı dolaşıyorlar ama elin oğlu borç vermiyor. Yönetimde bir güven sorunu var ve bu güven sorununu tüm dünya görüyor” açıklamasını yaptı

“Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz”

Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

“Baharda Allah nasip eder de vatandaşın da oyuyla Ankara'yı, İstanbul'u, Balıkesir'i, Denizli'yi, Antalya'yı, Mersin'i alırsak Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz. Bütün dünyaya güven vereceğiz. Biz bu ülkeyi hiçbir ayrım yapmadan, en güzel şekilde ve onuruyla yönetiriz. Belediyelerden başlayarak yukarıya doğru tırmanacağız."

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

turan En beğenilen yorum
havanı alırsın...