Karamollaoğlu’ndan Bahçeli çıkışı: Halkı tehdit etti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Devlet Bahçeli’nin imza için söylediği sözler hakkında halkı tehdit ettiğini ifade etti.

Karamollaoğlu’ndan Bahçeli çıkışı: Halkı tehdit etti
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
12 Mayıs 2018 Cumartesi 08:46

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İstanbul’da gazetecilerle bir araya geldi. Karamollaoğlu gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

 Türkiye’nin borç batağında olduğunu belirten Karamolaoğlu, borçların çoğunun özel sektöre ait olduğunu fakat devlet taahhüdü altında olduğunu söyledi.

 “YÜZDE 10 BARAJINI GEÇECEĞİMİZE İNANIYORUM”

Seçim barajı olan yüzde 10’un bilerek kaldırılmadığını belirten bunun kutuplaşma adına yapıldığını ifade etti.  Karamollaoğlu, “Ben yüzde 10 barajını geçeceğimize inanıyorum. Ama bu duruma tepki olarak bir ittifak meydana geldi. Ben cumhurbaşkanının bile parlamenter sisteme dönmekte tereddüt etmeyeceğine inanıyorum. İnşallah halkımızın bize teveccühü sandığa yansıyor." diye konuştu.

“BAHÇELİ HALKI TEHDİT ETTİ”

Karamollaoğlu, "Bahçeli imza toplama sürecinde halkı tehdit etti. Ben bu nedenle özellikle imzaya gidemeyen memurlar olduğunu biliyorum. Ama sandıkta kimse oy verme işlemini izleyemez" açıklamasını yaptı.

HDP adayı Demirtaş'a iyi niyet diledikleri için eleştirildiğini belirten Karamollaoğlu, “Biz de mağduriyet yaşadık. Bir insan suçlu ise hızla yargılanmalı. Ancak bir cumhurbaşkanı adayı cezaevinde olmamalı. Serbest kalmasını ve yarışa dışarıda katılabilmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar