Kağıt toplayıcısı, Erdoğan’ın kampanyasına 2 bin 23 lira bağışladı

Erhan Han, İstanbul’da kağıt toplayarak ailesine ve yatalak annesine bakıyor. Erhan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim kampanyasına 2 bin 23 lira para yatırdı.

Kağıt toplayıcısı, Erdoğan’ın kampanyasına 2 bin 23 lira bağışladı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
29 Mayıs 2018 Salı 16:37

 24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanı ve milletvekilleri seçilecek. İstanbul’da kağıt toplayıcılığı ile geçinen ve yatalak olan annesine bakan Erhan Han maddi imkansızlıktan dolayı annesine bakmakta zorlanıyordu. Han’a en büyük destek ise evde bakım aylığının bağlanması oldu. Erdoğan’a minnet duygusunu göstermek isteyen Han Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kampanyasına  2 bin 23 lira bağış yaptı.

2 bin 23 lira destek olacağına dair kendine söz verdiğini ifade eden Erhan Han, “Bizim Recep Tayyip Erdoğan’a bağış yapmamızın nedeni; 2015 seçimlerinde biz kendisine 223 lira bağış yaptık. Bağış yaptığımda kendi kendime söz verdim. Dedim ki; Recep Tayyip Erdoğan başkanlık seçimine aday olursa biz de bin 800 lira bağışla bunu 2 bin 23 liraya tamamlayacağım. Kısmet oldu. Şu an ki seçime kampanya başlatmışlar. Ben de kendisini sevdiğim için bunu duydum. Kendisine bin 800 lira daha verdim. 2 bin 23 liraya tamamlamış oldum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın evde bakım aylığı çıkarınca rahatladıklarını dile getiren Han, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın arkasında olduklarını belitti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar