Bahçeli’den otel buluşması yorumu: İyi niyetle izah edilemeyecektir

CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu ile ortak yayının moderatörlüğünü yapan İsmail Küçükkaya’nın yayın öncesinde bir otelde buluşması hakkında MHP lideri Bahçeli, “Kesinlikle iyi niyetle izah edilemeyecektir”

Bahçeli’den otel buluşması yorumu: İyi niyetle izah edilemeyecektir
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
20 Haziran 2019 Perşembe 14:59

AK Parti’nin İstanbul adayı Binali Yıldırım ve CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu İsmail Küçükkaya’nın moderatörlüğünde bir araya gelmişti. Küçükkaya ve İmamoğlu’nun bir otelde yayın öncesi görüştüğü görüntülerin çıkması tartışmaları da beraberinde getirdi.

Bahçeli’den otel görüşmesi tepkisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İmamoğlu ve Küçükkaya’nın görüşmesi hakkında şu açıklamaları yaptı:

“Sayın Binali Yıldırım’ın, malum tartışma programı öncesi soruları aldığı iddiasının kuyruklu yalan çıkmasından sonra, bu defa da otel lobilerinde gizli kapaklı yapılan temas ve taktik alışverişini esas alan sinsi görüşmenin ifade edildiği gibi 2-3 dakika değil, 46 dakikayla sabit olduğu anlaşılmıştır. 16 Haziran öncesinde, CHP adayı ile sözde gazetecinin otel buluşması kesinlikle iyi niyetle izah edilemeyecektir. Elbette ayinesi iş olanın lafına bakılmayacaktır.

Yayın çizgisi mahsurlu ve marazi olan bir kanalın sunucusu olan sözde gazetecinin yandaşlık ve candaşlık damarının kabarması, hazırladığı sorular üzerinde CHP adayıyla birlikte hararetle çalışması, suiistimale kapı açıp gayri ahlaki ve etik dışı bir ilkesizliğe savrulması vicdan sahibi hiçbir vatan evladının gözünden kaçmamıştır. Esasen bu durum bizim içim sürpriz ve şaşırtıcı olmamıştır. Testide ne varsa dışarı o sızmıştır. Meşum niyetle menhus eylem kısa sürede örtüşmüştür. Devletin valisine küfür ve hakaret eden, vatandaşlarımıza nezaketsiz ve saygısız bir şekilde sataşan, sabırlı görünüp adeta öfke nöbetleri geçiren CHP adayının şanzımanı dağılmış, ipliği pazara çıkmıştır.”

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar