İsmail Saymaz CNN Türk ve Hürriyet'ten ayrıldı mı?

İsmail Saymaz CNN Türk ve Hürriyet'ten ayrıldı mı? Gazeteci İsmail Saymaz'ın, CNN TÜRK ekranlarında ve Hürriyet gazetesinde olmayacağı iddia edildi.

İsmail Saymaz CNN Türk ve Hürriyet'ten ayrıldı mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
10 Mayıs 2018 Perşembe 18:57

CNN Türk Ankara Temsilciliği görevine Hakan Çelik'in yerine, kanalın Ankara Haber Müdürü Dicle Canova getirilmişti. Doğan Medya Grubu'nun Demirören Grubu'na satılmasının ardından CNN Türk ve Hürriyet’te başlayan görev değişikliğine bir yenisi daha eklendi. 

Gazeteci İsmail Saymaz, CNN Türk ekranlarında yayınlanan "Gece Görüşü" programına yorumcu olarak katılıyordu. Ayrıca Saymaz Hürriyet Web'de yayımlanan ve gündemi değerlendirdiği "Bunu Ben De Söylerim" videoları yapıyordu.

ODA TV'de yer alan habere göre, Gazeteci İsmail Saymaz'ın CNN Türk ve Hürriyet gazetesindeki görevlerine son verildi.

CNN Türk yönetimi İsmail Saymaz'ın ardından programın bir diğer konuğu Nevzat Çiçek'le de yollarını ayırdı.

Gazeteci Nevzat Çiçek resmi Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı, "Gece Görüşü Programı ilk teklif edildiğinde farklı seslerin tartışabileceği bir program olması sebebiyle kabul ettim... İzlenme oranlarıyla gördük ki hakikaten Türkiye’nin böyle programlara ihtiyacı var... Çünkü izlenme oranları hep birinci çıktı ve seyirci de benimsedi. CNN yönetimi değişince arkadaşlar sabit konuklu programı seçim dönemine kadar bırakacaklarını bu nedenle de programın formatının değiştiğini ifade ederek sabit konukların da ara ara programa katılacağını ifade ettiler... Bu değişim bu hafta gerçekleşti. Programı düşünüp hayata geçiren de CNN yönetimi programın formatını değiştirende... Bu şekilde bir format değişikliği olacağı ve sabit konukların ara ara çağrılacağı hafta başında ifade edildi Bana şahsi söylenen budur... Çok sesliliğe Özgürlüklerin önünün açılmasına Sivilliğe Şeffaflık ve denetlene bilirliğe Hukukun üstünlüğü Adalet ve vicdan başta olmak üzere İnançlara saygı duyulmasına ve farklı seslerin kendilerini ifadesine hep inandım ve inanmaya da devam ediyorum. Mesele ülkenin kazanması. Siyasi duruşu ve görüşü ne olursa olsun “Gazetecilik” yapan bu çizgiyi iyi muhafaza eden hiç bir meslektaşım işsiz kalmamalı ve hedef gösterilmemeli Her devrin adamı olmakla ilkeli olup her devirde aranan adam olma farkını umarım meslektaşlarımız ve siyasiler göz ardı etmez"

"

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar