Güngör Uras son yolculuğuna uğurlandı

Milliyet gazetesi ekonomi yazarı Güngör Uras geçtiğimiz Pazar vefat etmişti. Ural son yolculuğuna uğurlandı.

Güngör Uras son yolculuğuna uğurlandı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
22 Ağustos 2018 Çarşamba 14:08

Milliyet Gazetesi yazarı Güngör Uras, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Güngör Uras, Bebek Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Aşiyan Mezarlığı’na defnedildi.

Güngör Uras’ın eşi Nuran Uras, kızı Elif Uras ve torunu Lukas Ali taziyeleri kabul etti. Taziyede bulunan Uras'ın sevenleri tabutun başında dua etti.

Törene, Uras'ın ailesi, Demirören Medya Grubu Başkanı ve Milliyet gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Sanatçı Erol Evgin, çok sayıda ekonomi gazetecisi katıldı. Cenaze töreninde Uras'ın eşi Nuran Uras ve çocukları taziyeleri kabul etti.

Cenaze törenine katılan Gazeteci Vahap Munyar, "Gazetelerde, dergilerde hep beraber olduğumuz bir büyüğümüzdü. Ekonomiyi onunla birlikte öğrendik. Son yıllarında o yaşına rağmen muhabir heyecanı ile hiç o heyecanı kaybetmedi. Küçük defterine notlarını alırdı. Beraber özellikle yurt dışı seyahatlerimiz oldu. Tek tek herkesin ismini alarak onları da zikrederdi yazısında. Büyük kayıp, dünya böyle zamanı gelen göçüp gidiyor. En azından çok iyi eserler bıraktı” dedi.

Ekonomiyi "Ayşe teyze" üzerinden yorumlamalarıyla tanıdığımız ekonomi yazarı Prof. Dr. Güngör Uras (85), 19 Ağustos 2018'de saat 19.00 sıralarında hayatını kaybetmişti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar