FSM Köprüsü’nde operasyon!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde polisten kaçarken kaza yapan otomobildeki 4 kişi, gözaltına alındı. Olay sırasında köprüde Edirne istikametine trafik durdu.

FSM Köprüsü’nde operasyon!
Son Güncelleme: 7 Eylül 2019 Cumartesi 13:38
7 Eylül 2019 Cumartesi 11:22

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde sabah saatlerinde Anadolu Yakası'ndan Avrupa'ya geçişte hareketli dakikalar yaşandı. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğinde ekipleri, bir süre önce hırsızlık çetesi üyesi olduğu tespit edilen 5 kişiyi teknik ve fiziki takibe aldı.

Polis, bu sabah, Ataşehir'deki bir adresten çıkarak bir otomobile binen şüphelileri takibe başladı. Çete üyelerinin Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yönelmeleri üzerine şüphelilerin yakalanması için köprü trafiği durdurularak barikat kuruldu.

Hırsızlık çetesi üyeleri Baltalimanı ayağına geldikleri sırada polis barikatını fark edince duran diğer araçlara çarparak kendilerine yol açmaya çalıştılar.

Bu sırada şüphelilerden biri araçtan inip ağaçlık alana kaçtı. Polis, diğer dört kişiyi kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Ağaçlık alana kaçarak izini kaybettiren diğer şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar