Fazıl Say’dan Adnan Oktar açıklaması: Hayatımın 6 yılını yediler

Piyano sanatçısı Fazıl Say, kendini şikayet eden kişinin Adnan Oktar Suç Örgütü’ne karşı yapılan operasyonda tutuklanması hakkında konuştu.

Fazıl Say’dan Adnan Oktar açıklaması: Hayatımın 6 yılını yediler
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
31 Temmuz 2018 Salı 10:21

Piyanist Fazıl Say, Hürriyet gazetesinden Ayşe Arman’a röportaj verdi. Say, paylaştığı Ömer Hayyam şiiri nedeniyle aldığı cezaya ilişkin, şikayet eden kişinin Adnan Oktar operasyonunda tutuklanmasını değerlendirdi.

Say, Ayşe Arman’ın "Ömer Hayyam'ın şiirini paylaşman yüzünden ceza verilmesine sebep olan adamın, Adnan Oktar örgütünden bir 'kadın satıcısı' çıkıp tutuklanmasına ne diyorsun?" sorusuna şu yanıtı verdi:

“Benim ne diyeceğim pek de önemli değil. Halk ne diyor bu işe? 2013'te bana 10 ay hapis cezası verildiğinde, alkış tutanlar ne diyor? Vicdanlar ne diyor? Adalet sisteminin içine ürkütücü şekilde yayılmışlıkları olan güçler bunlar. Hayatımın 6 yılını yedi bu adamlar. O altı yılı nasıl geri alacağım? 20 yıldır televizyonda o tuhaf pavyon programlarını yapan Adnan Oktar'ın bu ülkede 4 binden fazla insana dava açmış olmasına ne deniliyor? Bu nasıl bir şey? Bu neyin gücü? Dava başladığında Fazıl Say'ı suçlayanlar ne diyor bu işe”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar