Fatih Erbakan ittifaka dahil mi edilecek?

Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın Ak Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’na dahil edileceği iddia edildi.

Fatih Erbakan ittifaka dahil mi edilecek?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
26 Mart 2018 Pazartesi 11:16

AK Parti ve MHP arasında yapılan Cumhur İttifakı’na Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ında dahil edileceği öne sürüldü.

Saadet Partisi yapılan ittifaka katılmayacağını söylemişti. AK Parti’nin Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ı milletvekili adayı göstermeye hazırlandığı iddia edildi.

 Cumhuriyet gazetesinden Erdem Gül’ün Cumhuriyet'ten Erdem Gül'ün haberine göre, AK Parti'de şu anki gündem Fatih Erbakan. Fatih Erbakan, bir süredir kurduğu Necmettin Erbakan Vakfı çerçevesinde faaliyetler yürütüyor ve SP yönetimine de mesafeli duruyor.

Bu nedenle, seçime doğru SP yönetiminin direncini kıramaması halinde AK Parti’nin Fatih Erbakan’ı yanındaki bazı isimlerle birlikte milletvekili adayı göstererek ittifaka dahil edebileceği de dile getiriliyor. Erbakan soyadıyla verilecek mesajla SP’nin ittifaka katılmamasının yaratacağı olumsuzluğun silinmesinin mümkün olabileceği belirtiliyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

zubeyde En beğenilen yorum
Baba ocağına ihanet edenden kimseye fayda gelmez Erbakan hocaya ihanet edenlere katılıp ihanetçilerden olmak yakışmaz ama