Erdoğan’dan teşkilata yeni talimat!

Geçtiğimiz cumartesi günü AK Parti teşkilatı ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni talimatlarda bulundu.

Erdoğan’dan teşkilata yeni talimat!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
13 Mayıs 2019 Pazartesi 10:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz cumartesi günü İstanbul İl Başkanlığı’nda İstanbul milletvekilleri, il gençlik ve kadın kolları yönetimi, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve genel başkan yardımcıları ile bir araya geldi.

Erdoğan, İstanbul’un birçok sorununu çözdüklerini belirterek “AK Parti olarak yapılan projelerle Türkiye’nin geleceğini değiştirdik. Şehirde altyapı ve üstyapı çalışmalarına yönelik her şeyi yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bundan sonra odak noktamız bütün seçmenlerin gönlüne girmek. Vatandaşın bir gönül kırgınlığı varsa önce onu tamir edeceğiz ve gönlünü kazanacağız” dedi.

 Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan herkesin dur durak bilmeden çalışması gerektiğini belirtti. Herkesin yaptığı işten emin olması gerektiğini belirten Erdoğan, “Sürece hep birlikte dâhil olacağız. Birlikte çalışacak ve kazanacağız” diye konuştu. Erdoğan, seçmenle temas kurarken vatandaşın sorununun da çok iyi dinlenmesi gerektiğini ifade ederek “Ulaşılmadık seçmen bırakılmayacak. Seçmen ne istiyor? Şikâyetleri nedir? Oy vermediyse, neden vermedi? Tüm bu fotoğrafı çok iyi çekin. Asıl olarak bizim projelerimizi, neler yaptığımızı ve neler yapmak istediğimizi, İstanbul’u Türkiye’nin lokomotifi yaparak nasıl ileriye taşıyacağımızı vatandaşa iyi anlatın” talimatı verdiği öğrenildi.

Erdoğan YSK’nın İstanbul kararının vatandaşa iyi anlatılmasını isteyerek, “Bu karar hukukun kararıdır. Bizim hakkımız yendi, oylarımız çalındı. YSK da haklılığımızı teyit etti” dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar