Erdoğan: Bir yanağıma vurdun mu öbür yanağını bekle

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na yönelik, 'Bir yanağıma vurdun mu öbür yanağını bekle. Bizden gelir' dedi.

Erdoğan: Bir yanağıma vurdun mu öbür yanağını bekle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:45
28 Kasım 2017 Salı 12:41

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bir yanağına vurdu mu öbür yanağını çevir. Yok öyle bir şey bizde. Bir yanağıma vurdun mu öbür yanağını bekle. Bizden gelir" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasının ilgili kısmı şu şekilde:

'KÜP İÇİNDEKİNİ SIZDIRIR'

CHP'nin eski genel başkanı ile tartışırdık. Kendisine kızardık, atışırdık ama polemiklerimizin bir seviyesi vardı. Terbiyesizliklerini siyaset yapmak sanıyorlar. Açıkçası ne yapacağımızı biz de şaşırdık. Milletimizin önüne çıkacağız. Biz yaptıklarımız, yapacaklarımız anlatacak, sandıkta destek isteyeceğiz. Ana muhalefet de çıkacak heybesinde ne kadar yalan dolan, zehir varsa ortaya dökecek. Küp içindekini sızdırır. Bal varsa bal sızdırı. Balçık varsa balçık sızdırır. 2019 yılı bu muhasebenin bir kez daha yapıldığı bir imtihan yılı olacak.

'BİR YANAĞIMA VURDUN MU ÖBÜR YANAĞINI BEKLE'

Son saldırılarıyla ilgili olarak ailece tazminat davamızı 1.5 milyon lira olarak açıyoruz. Sonuna kadar bu işin takipçisiyiz. Biz buna yönelik bir çizgi çekmiştik ama anlamadı. Çünkü, cibiliyet meselesi bu. Cibiliyetinin gereğini yapıyoruz. Bundan sonra da hukukumuzu hukuk içinde aramaya devam edeceğiz. Bir yanağına vurdu mu öbür yanağını çevir. Yok öyle bir şey bizde. Bir yanağıma vurdun mu öbür yanağını bekle. Bizden gelir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar