Devlet Bahçeli: Kandile bayrak dikme zamanı gelmiştir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Terörle mücadeleyi, Türkiye düşmanlarına gösteren yüksek ve şerefli tepkiyi her şart altında destekleyeceğiz. Bu kapsamda Konya'dan diyorum  ki, Kandil Dağı'na artık Türk bayrağına dikmenin teröristleri cezalandırmanın zamanı gelmiştir." dedi.

Devlet Bahçeli: Kandile bayrak dikme zamanı gelmiştir
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
8 Haziran 2018 Cuma 18:11

24 Haziran seçimleri öncesi yapılan anketlere tepki gösteren Bahçeli ''MHP'yi küçültmek, oy oranını düşük göstermek için tedavüle sokulan kara kampanyalar başarılı olamayacaklardır.  Öyle haller vardır melek bile imrenir,  öyle haller vardır ki, iblis bile iğrenir. Algı ve ayak oyunlarıyla milli iradeyi çarpıtmaya milletimize aldatmaya heves eden satılık anketçilerden iblis bile iğrenir durumu gelmiştir.  Bir dedikleri diğerini tutmuyor, sürekli yalan, sürekli fitne. MHP anketlere girmez, rakamlara girmez. Yüzde hesaplarıyla  anlaşılmaz. Hele hele Türk düşmanlarının tuzağına hiç düşmez.” vurgusunu yaptı.

"Kandil'e bayrak dikme zamanı geldi"

Türkiye’nin Kadin operasyonu ile ilgili konuşan Bahçeli, “Dayanışmamızdan cumhur ittifakının duruşundan korkan ve kıskanlar da fazla. Bozuk olunca maya, ne ar tanır, ne de haya. Bizim hayasızlarla işimiz yoktur. Bizim arsızlarla yolumuz kesilmeyecektir. Türkiye düşmanlarına sonuna kadar direneceğiz. Türk ve İslam’a soğuk bakan varsa, karşılarında yer alacağız. Terörle mücadeleyi, Türkiye düşmanlarına gösteren yüksek ve şerefli tepkiyi her şart altında destekleyeceğiz.   Bu kapsamda Konya'dan diyorum  ki, Kandil Dağı'na artık Türk bayrağına dikmenin teröristleri cezalandırmanın zamanı gelmiştir. Duamız kahramanlarımızladır. Durmasınlar, yıkılmasınlar, gecikmesinler,  hainlerin tepesine ateş olup yansınlar.  MHP, millet ve devletiyle bütündür. Hayra, hakka, halka ve hakikate  hizmet eden MHP, Türk milletinin henüz yazılmamış destanına  destek verecek kalp atışı, gönül ve dava  atışıdır. MHP Türkiye'nin gerçeklerini okumuş, milletimizin arayış ve özlemlerini beka üzerinden tekrar yorumlamıştır.” açıklamasında bulundu.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar