Deniz Akkaya'dan Ebru Gündeş'e VIP tepkisi

Ebru Gündeş Reza Zarrab’ı ziyaret için Amerika’ya giderken havalimanının VIP hizmetini kullandı. Deniz Akkaya bu olaya tepki gösterdi.

Deniz Akkaya'dan Ebru Gündeş'e VIP tepkisi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
18 Eylül 2018 Salı 16:14

Sanatçı Ebru Gündeş ve kızı Reza Zarrba’ı ziyaret için ABD’ye gitti. Gündeş havalimanında sadece belirli kişilerin geçişini yapabileceği VIP hizmetini kullandı.

 Deniz Akkaya’dan tepki

Bu görüntülerin ortaya çıkmasına eski manken Deniz Akkaya tepki gösterdi. Akkaya Twitter hesabından şu açıklamaları yaptı:

"İnsanların devlete, kurumlara inancı böylesine kirlenmiş isimlerin halen fütursuzca devlet imkanlarını kullanması nedeniyle yitip gitmekte! Yahu bu kadının kocası ülkeyi satmış! Nobu'larda gezmekte! Pişkinlik! Siz de kadına VIP hizmet verin!”

“Bu kadın ve kocası ülkeye çok mu iyilikler yaptı”

Sitemli paylaşımlarına Instagram hesabından devam eden Akkaya, "Hayatım boyunca hep haklının yanında durdum, yayın yaparken türlü baskılara rağmen yapımcı ister diye kimsenin yanında konjonktür böyle ister diye yanlı yayın yapmadım. Şu anda duruşum net! Bu kadın ve kocası ülkeye çok mu iyilikler yaptılar da VIP kapısını bunların emirine açıldı. Yapmayın şu rezaletleri ki ülke insanının devlete güveni böyle insanlar için sarsılmasın' dedi.

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar