Reza Zarrab’ın yanındaki Ayşegül Akgün kimdir?

Reza Zarrab’ın New York’ta birlikte görüntülendiği kadının kim olduğu merak ediliyordu. Zarrab’ın birlikte yemek yediği Ayşegül Akgün kimdir? Ebru Gündeş ile araları neden bozuldu? Detaylar haberimizde.

Reza Zarrab’ın yanındaki Ayşegül Akgün kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
13 Eylül 2018 Perşembe 08:26

Cezaevinde olduğu düşünülen Reza Zarrab önceki gün New York’ta ünlü bir restoranda yanında bir kadınla suşi yerken görüntülendi. Reza Zarrab’ın birlikle görüntülendiği kadının kimliği merak ediliyordu. O kadının kim olduğu ortaya çıktı. Ayşegül Akgün kimdir? Daha önce de Ebru Gündeş ile görüntülenen Ayşegül Akgün’üm Zarrab’ın yanında ne işi var?

Reza Zarrab’ın yanındaki Ayşegül Akgün kimdir?

Sinem Vural'ın Hürriyet'te yer alan haberine göre, İran’a yönelik yaptırımların ihlal edilmesiyle ilgili Amerika’da görülen davanın önemli ismi Reza Zarrab, geçtiğimiz günlerde New York’taki Nobu adlı restoranda görüntülendi. Savcılıkla anlaştığı ve New York’taki bir cezaevinin özel bölümünde tutulduğu sanılan Zarrab’ın Hürriyet’te yayınlanan o fotoğrafı yankı uyandırdı. Yemekte ona eşlik eden kadının kimliği de ortaya çıktı.

Meçhul kadının, bir zamanlar Zarrab’ın eşi Ebru Gündeş’in hayranı ve sonrasında arkadaşı olan Ayşegül Akgün olduğu anlaşıldı. Yıllar boyunca Gündeş’e hemen her davette, seyahatte ve sahne programında eşlik eden Akgün’ün neden Amerika’da olduğu, neden Zarrab’la görüştüğü merak konusu oldu. Bu arada Akgün ile bilinmeyen bir sebeple arası açılan ve uzun zamandır eski dostuyla görüşmeyen Gündeş’den de bu buluşmayla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Ünlü şarkıcı, olay fotoğraf ve Zarrab-Akgün buluşmasıyla ilgili sessizliğini koruyor.

Reza Zarrab ile Ebru Gündeş ayrıldı mı?

New York'ta ünlü Nobu restoranında yanında bir kadınla suşi yiyen İran asıllı Türk vatandaşı Zarrab, görüntülendiğini fark edince rahatsız olup mekandan ayrıldı. Şarkıcı Ebru Gündeş ile evliliği devam eden Zarrab'ın kadınla görüntülenmesiyle eşini aldattığı iddia edildi. Ebru Gündeş, son olarak Mayıs ayında kızıyla New York'a giderek FBI korumasında bilinmeyen bir yerde yaşamına devam eden eşi Reza Zarrab'ı ziyaret etti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar