Değnekçi para vermek istemeyen sürücüyü bıçakladı

Değnekçilik yapan şahıs para vermek istemeyen sürücüyü önce arabasının camını kırarak tehdit etti sonrada bıçakladı.

Değnekçi para vermek istemeyen sürücüyü bıçakladı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
5 Mayıs 2018 Cumartesi 15:01

Beykoz Kavacık’ta meydana gelen olay iddiaya göre, boş bir araziye park etmeye çalışan sürücü orada simit tezgahı ile bekleyen ve park edenlerden haksız para alan Mehmet Ali isimli şahşa para vermeyi reddetti.   

Değnekçi, para vermek istemeyen Levent isimli şahsın arabasının camını kırarak tehdit etti. Değnekçi, önce yumruk ve tekmeyle saldırdı sonrasında eline aldığı bıçakla araç sahibini ayağından defalarca bıçakladı. Ayağından defalarca bıçaklanarak kanlar içinde kalan şahıs, değnekçiden kurtulmak için bir dövizciye sığındı. Saldırgan, elindeki bıçakla birlikte yaralı şahsın peşinden gelerek darp etmeye devam etti. Şehrin ortasında dehşet saçan saldırgan, ‘Sen benim ekmeğimle nasıl oynarsın’ diye bağırarak dükkana geldi.

Şahsı dövizcide darp etmeye devam eden değnekçiyi, çevredeki vatandaşlar durdurmak istese de fayda etmedi. Uyarıları dikkate almayan değnekçi, vatandaşları bıçakla tehdit ederek uzaklaştırmaya çalıştı. Tekrar dükkana gelen saldırgan, yerde kanlar içinde yatan şahsın eline basarak bıçakla boğazına doğru hamle yaptı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar