Anadolu Ajansı, 2017 yılının yaşam fotoğraflarını seçti

Anadolu Ajansı (AA) 2017 yılının yaşam fotoğraflarını kullanıcılarının beğenisine sundu.

Anadolu Ajansı, 2017 yılının yaşam fotoğraflarını seçti - Sayfa 1
Güney Sudan'ın Terekeka Eyaleti'ndeki Mundari kabilesi, geçimlerini türü Ankole-Watusi olarak bilinen sığırlarıyla sağlıyorlar. Hayvancılığın önem arz ettiği ve bir sığırın yaklaşık olarak 500$ civarlarında değeri olan bölgede kabile üyeleri, hayvanların et ve sütünden de fayda sağlıyor.
1 23
 
Anadolu Ajansı, 2017 yılının yaşam fotoğraflarını seçti - Sayfa 2

Türkiye'nin beyaz melekleri olarak nitelendirilebilecek "Albinolar", kimi zaman hayallerinden feragat etmek zorunda kalsalar da yaşamlarını normal insanlar gibi sürdürmeye çalışıyor. Ten renklerinin farklılığı nedeniyle "Albino" olarak bilinen albinimzli bireylerin kimi askerliği düşlüyor, kimi güneşli bir havada uzun uzun denizi izlemeyi, kimisi de özgürce sokaklarda müziğini yapmayı istiyor. Albinizmli bireylerden İstanbul'da yaşayan kardeşler Cem (solda), Cemre (ortada) Akpınar ve arkadaşları Furkan Özorman (sağda).

2 23
 
Anadolu Ajansı, 2017 yılının yaşam fotoğraflarını seçti - Sayfa 3

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Van Kedisi Araştırma ve Uygulama Merkezince başlatılan proje kapsamında Van kedilerinin derisinin altına yerleştirilen çip sayesinde hayvanın tüm bilgilerine ulaşılabiliyor.

3 23
 
Anadolu Ajansı, 2017 yılının yaşam fotoğraflarını seçti - Sayfa 4

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinin kuzeyinde yer alan San Francisco, Körfezi Bölgesi'nin en önemli kültürel ve finansal merkezi konumunda. Dünyaca ünlü Golden Gate Köprüsü çoğu zaman sis altında kayboluyor.

4 23