Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yerli otomobilin seri üretimine 2021 yılında gececeğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'da halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP'ye rağmen, 2021 yılında yerli otomobilde seri üretime gececeğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yerli otomobilin seri üretimine 2021 yılında gececeğiz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
6 Haziran 2018 Çarşamba 16:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce'ye, "Biraz çıraklık dönemimizi belediyede tamamladık. Sen daha çırak bile olamadın" dedi.

"Seçimler demokrasinin er meydanınıdır"

24 Haziran seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Seçimler demokrasinin adeta er meydanıdır. Ne kadar çok adayla yarışırsak o kadar memnun oluruz. Bay Muharrem'e bir şeyler oldu. İmam hatiplere kafayı takmış. İmam hatip mezunu değilim ama 3 yıl görev yaptım diyor. Bir garip adam. İmam hatip mezunu adam cumhurbaşkanı olmuş, ben de imam hatip bitirsem olabilirdim. Sana olamazsın diyen mi var? Ama diyorum ya, sen daha çırak bile olamadın. Biz çıraklığımızı belediye başkanlığı döneminde yaptık. İstanbul'da çöp dağları var mıydı? Vardı. Kim vardı, CHP. Geldik çöp dağlarını, hava kirliliğini kaldırdık. Küvetlere su dolduruyorduk niye, su yoktu? Su olmayınca musluk açık unutuluyordu, sonra evi su basıyordu. Biz bunları yaşadık. CHP kirliliktir, susuzluktur. CHP çöp dağıdır. Çöp dağı patladı Ümraniye'de kim vardı, CHP. 39 kardeşimiz öldü, bu kardeşiniz oraya stat yaptı. Muğla Stadı'nı millet bahçesine çevireceğiz." şeklinde konuştu.

"Biz 2023, 2053 ve 2071 vizyonumuzu anlatıyoruz"

Türkiye vizyonu ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan,  "Biz 2023 hedeflerimizi, 2053, 2071 vizyonumuzu anlatıyoruz. Ötekiler ne anlatıyor? Sadece yıkmayı anlatıyorlar. Bugün farklı bir proje ile geldim. Bunları hiçbir yerde anlatmadım. Bunların kafalarında samimi hiçbir proje yok. Daha yola çıkarken hazırladıkları bir projeleri var, Türkiye'yi eski günlerine döndürme projesidir. Tek parti CHP dönemine güzelleme yaptıkları bile oluyor. Bir tek adam var ise o da sensin be. Cumhurbaşkanı adayı olan arkadaşını, 'Gel bakalım Muharrem' diye çağırıyorsun, tek adamlık varsa bu. Muharrem de, 1 çıktın yenildin, 2, 3 yenildin diyor. Bunların al birini, vur öbürüne." vurgusunu yaptı.

"Yerli otomobilin seri üretimine 2021'de gececeğiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Davos'ta one minute dedik. Kime dedik, Filistinli kardeşlerimizi öldürenlere, bebek katillerine, oradaki siyonistlere, yahudilere dedik. Yerli marka otomobilimizin prototipini 2019'da çıkaracağız. Yeni hızlı tren hatları, tüneller, bölünmüş yollar, kültür çalışmaları ile Türkiye'yi büyüteceğiz." dedi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar