Erdoğan: Uluslararası bir marka burada fabrika kuracak”

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimler kapsamında gittiği Ağrı’da konuştu. Erdoğan, Ağrı'da uluslararası bir marka olan Nike'ın fabrika kuracağını söyledi.

Erdoğan: Uluslararası bir marka burada fabrika kuracak”
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
25 Mart 2019 Pazartesi 14:49

Ağrı’nın tarihimizde ayrı bir yeri olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gelin bu şehri birlikte kalkındıralım. Bu şehir yıllarca terör gölgesi altında çok şeyeler kaybetti” dedi

Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

“Ağrı’yı kayyumla çok güzel bir yere getirdik. Şimdi daha iyi bir noktaya taşıyacağız. Biz Ağrı’yı sadece sevmekle kalmadık, hizmetlerle de donattık.

Ağrı’ya 12 katrilyon yatırım yaptık. Daha yapacağımız çok şey var. Sadece eğitimde 4 bin 654 adet derslik inşa ettik. Gençlik merkezleri, çeşitli branşlarda spor tesisleri yaptık.  Geldiğimizde 12 kilometre bölünmüş yol vardı. 370 kilometreye çıkardık bunu. Ne HDP ne CHP bundan anlamaz bunların anladığı çukur, çöp… Ağrı’ya 3 adet atık su arıtma tesisi kazandıracağız

"Bunların derdi huzuru kaçırmak"

Bu CHP baraj yaparsın karşı çıkar. HDP baraj yaparsın karşı çıkar. Barajımız olacak ki vatandaşımızın içme suyu olsun, kullanma suyu olsun. Bunların derdi, huzuru kaçırmak. Milletimin huzuruna, refahına düşman bunlar. Ağrılı çiftçilerimize bugüne kadar 1.1 katrilyon destek verdi.

"Nike fabrika kuracak"

Ağrı’yı ülkemizin en büyük et üssü yapacağız. Tekstilde Ağrı’yı bölgenin en önemli üretim merkezi haline getireceğiz. Tekstilcilerimizi Ağrı gibi yoğun istihdama ihtiyaç duyduğumuz bölgelerde desteklemeye devam edeceğiz. Şimdi buraya uluslararası bir marka olan Nike gelerek, buraya fabrikasını kuracak 5 bin istihdam sağlanacak.

"Bu efendi İstiklal Marşı söylemiyor"

Her kim birliğimize saldırıyorsa, bilin ki hedefi geleceğimizi karartmaktadır. Her kim ezanımıza, bayrağıma değerlerimize saldırıyorsa, bilin ki hedefi bize saldırmaktır. Dün İstanbul adalarda HDP'li bir tanesi, orada İstiklal Marşı okunuyor. Bay Kemal de orada... Bu efendi İstiklal Marşı söylemiyor. Çünkü HDP İstiklal Marşı'nın düşmanıdır, bayrağımızın düşmanıdır. Toplantılarında bir tane Türk bayrağı yok. Bu ülkede Türk'ü Kürt'e, Kürt'e Türk'e düşürmek isteyenlerle beraber olmayalım. Bu oyunu bozalım. Kürtçülük yapmak isteyenler bu ülkeye düşmandır ve Kürtçülükle de bir ilgilisi yoktur. Bu vatanı bölemeyecekler. Onlara gereken dersi 31 Mart'ta vereceğiz.

"Kürt kardeşlerimizin iradesini peşkeş çekiyorlar"

Birileri Kürt kardeşlerimizin iradesini CHP’ye adı İYİ kendisi kötü olan partiye geçmişinden kopuk olan Saadet Partisi’ne peşkeş çekiyor. Benim Kürt kardeşlerim üzerinden çıkar sağlamaya çalışıyor. Türkiye’de Kürdistan diye bir ülke var mı? Kürdistan Irak’ın kuzeyinde, defol oraya git.

Bunlar Kürt kardeşimin sorunları ile ilgilenmedi. Bir kadın ‘Biz sırtımızı PKK’ya, YPG’ye dayadık’ diyor. Biz de sırtımızı Allah’a ve Ağrılı kardeşlerimize dayadık.

Sandığa gideceğiz. Bu güne kadar hiçbir zorbalığa boyun eğmeyen Ağrı, bu terör destekçilerine de gereken dersi, 31 Mart’ta verecektir."

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar