Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimlerde teröre bulaşmış olanlar sandıktan çıkarsa anında gereğini yaparız

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kızılcahamam'da toplu açılış töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimlerde teröre bulaşmış olanlar sandıktan çıkarsa anında gereğini yaparız
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
7 Ekim 2018 Pazar 18:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz gecesi Ankara 149 şehit verdi. Darbecilerin en çok kayıp verdiği yer Ankara. Şehitlerimizin kanını asla yerde koymadık, koymayacağız." dedi.

"Terörü Türkiye'nin gündeminden çıkarmaya kararlıyız"

Terör sorununu Türkiye'nin gündeminden tamamen çıkartmakta kararlıyız vurgusunu yapan Erdoğan açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: Emniyet ve istihbarat birimlerimizi FETÖ'cü hainlerden temizlememizin ardından son 3 yılda büyük başarılara imza attık. Yaz kış demeden yılın 365 günü operasyonlarımız aralıksız sürüyor. 4 bin 584 teröristi etkisiz hale getirerek Afrin'i bölücülerin esartinden kurtardık.

"Teröre bulaşmış olanlar sandıktan çıkarsa gereğini yapar kayyumları atarız"

2019 yerel seçimleriyle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu kişiler tekrar sandıktan çıkacak olursa beklemeden anında gereğini yapıp kayyum atarız. Kandil'deki terör baronlarına kul, köle olanlara fırsat vermeyeceğiz. Son günlerde yoğunlaşan ekonomik saldırıların hedefi de bellidir. Biz kuklaları da kuklacıları da çok iyi biliyoruz. Hiçbir tehdit ve şantajın 2023 hedeflerimizle aramıza girmesine müsaade etmeyeceğiz." vurgusunu yaptı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar