Buğday filminin galası Beştepe'de yapıldı

Buğday filminin galası Beştepe'de yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Semih Kaplanoğlu'nun yönettiği Buğday filminin galasında konuştu.

Buğday filminin galası Beştepe'de yapıldı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:45
23 Kasım 2017 Perşembe 21:34

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "Buğday" filminin galasına katıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başlıkları;

Cumhurbaşkanı Erdoğan gala sonrası Öğretmenler Günü'yle ilgili yaptığı konuşmada, "Bugün emekliliğini yaşayan öğretmenlerime hayırlı sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Türkiye'nin bugünlere gelmesinde en büyük pay öğretmenlerindir. Öğretmenlerimizin çalışma şartlarını iyileştirmeye çalışıyoruz." dedi.

Erdoğan, "Yeni Türkiyeyi ülkemizin dört bir yanında gayret gösteren öğretmenleriz ile ihya edeceğiz. İzlediğimiz bu filmde sürekli olarak Semih Bey'den bazı bilgiler de aldım. Atılan bu adımla sinema dünyasında Semih Bey'in bu kararlılığı bu azmi, Türk sinemasının nerelere geldiğini göstermesi açısından çok önemli." şeklinde konuştu.

MELTEM CUMBUL ELİNİ SIKMAMIŞTI

Uluslararası Adana Film Festivali'nin ödül gecesinin sunuculuğunu üstlenen oyuncu Meltem Cumbul'un, en iyi yönetmen ödülünü kazanan Buğday filminin yönetmeni Semih Kaplanoğlu'nun elini sıkmaması sosyal medyada gündem olmuştu.


Kaplanoğlu ile Cumbul Twitter üzerinden karşılıklı olarak olaya ilişkin açıklama yapmıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar