için kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hırsızlık kötüdür ama oy hırsızlığı tam bir felakettir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Mahalle Başkanlarıyla İftar programında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hırsızlık kötüdür ama oy hırsızlığı tam bir felakettir
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
26 Mayıs 2019 Pazar 21:31

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Mahalle Başkanlarıyla İftar programında konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başlıkları:

Biz milletimizin kalbinde doğduk, ne halkoymalarında ne Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ne de Türkiye geneli ifade eden sonuçlarda hayal kırıklığına uğramadık.

Bizim siyasetmizde milletle inatlaşmak, millete rağmen yol yürümek gibi bir anlayış yoktur, sürekli kendimizi sorgulayarak hizmet üretmeye devam edeceğiz. Millet ile siyaset yapmanın gücünü Belediye Başkanlığı yapmamdan beri iyi biliyorum. 1994'te İBB Başkanlığını kazanmamızın temelinde tek vücut olarak çalışmamız vardır.

10,5 milyon üyesiyle Türkiye'nin yaygın tabanına sahip partisi durumundayız. İstanbul'da bir üte yanında 2 üye daha getirse mesele bitti, üyeyim ama çalışmıyorum olmaz. YSK'nın yeniden seçim kararında hırsızlıklar yolsuzluklar vardır, her hırsızlık kötüdür ama milli irade hırsızlığı, oy hırsızlığı tam bir felakettir.

YSK'nın kararına isabetli buluyoruz, 4 hafta var, seçimin gereklerini İstanbul halkına çok iyi biçimde anlatmamız gerekiyor. YSK'nın kararının nedenlerinden biri memur olması gereken Sandık Kurulu üyelerinden bir kısmının emeklilerden veya ne iş yaptığı bilinmeyenlerden oluşmasıdır. İBB Başkanlığı seçimlerinde oy rakamları sonucu değiştirecek büyüklüktedir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar