Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu ülkede bundan sonra TL geçer

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziler Günü Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Bu ülkede dolar ile euro ile kira mira yok. Bundan sonra TL geçer.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu ülkede bundan sonra TL geçer
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
19 Eylül 2018 Çarşamba 13:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziler Günü Töreni'nde konuşuyor. Erdoğan Türkiye'de TL'nin geçtiğini belirterek dövizle kira sisteminin son bulduğunu söyledi.

“Bu millet topyekun gazi bir millettir. Bu topraklar böyle bir toprak, bu topraklarda boşluk yok; şehitlerimizin, gazilerimizin kanı var. Biz Alparslan ile balşadık, Osman Gazi ile yürüdük, Gazi Mustafa Kemal ile Cumhuriyeti inşa ettik. Şimdi ihya dönemini yaşıyoruz. Kriz, mriz sakın inanmayın bunlar manipülasyondur. Güçlenerek geleceğe yürüyoruz. Öyle AVM'lerde şurada burada manipülasyon yapanlara aldanmayın. Bu ülkede dolar ile euro ile kira mira yok. Bundan sonra Türk lirası geçer. Aksi takdirde bunun bedelini öderler. Burası Türkiye, ABD değil. Burada Türk lirası'nın hükmü vardır. Türk lirası ile mağazanı kiraya verirsin alışverişini yaparsın.

Türkiye karanlık bir meçhule doğru itilmeye çalışılmıştır. Türkiye kendisine başka bir istikamet çizmiştir. Bir kapı kapanır, Allah başka yerden farklı kapılar açar. Bu yeni sürecin de sancıları var. Her kutlu doğum sancılı olur. Şehitlerimizin ardından ağladık, gazilerimizin acılarını paylaştık. Kimi zaman dost bildiklerimizin ihanetlerinin şaşkınlığıyla etrafımıza bakındık. Hiçbir zaman yeise kapılmadık. Umudumuzu kaybetmedik, mücadeleden vazgeçmedik. Biz sabrettikçe, mücadele ettikçe gördük ki arkamızda sadece milletimizin değil, yüz milyonlarca kardeşimizin desteği ve duası var. 

Sayın Savunma Bakanımız, Sayın Putin ile Soçi'de yaptığımız görüşmelerde, İdlib'deki barış görüşmelerini nasıl başlattığımızı ifade etti. 12 madde sıralandı, imzalar atıldı. Bu sınırlarımızın ötesinde bir barışa adımdır."

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar