Cumhurbaşkanı Erdoğan eşine zeytin dalı hediye etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı ödül töreninde konuşmak yapmak için kürsüye çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kürsüsüne konan zeytin dalını alarak eşi Emine Erdoğan’a hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan eşine zeytin dalı hediye etti
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
7 Mayıs 2018 Pazartesi 14:44

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kudüs Platformu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda düzenlenen "Uluslararası Zeytin Dağı Barış Ödülleri"ne katılarak konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına başlamadan önce kürsüsünde bulunan zeytin dalını alarak eşi Emine Erdoğan’a hediye etti.

"TÜRKİYE İNSANI YARDIMLARDA İLK SIRADA YER ALIYOR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasına, “Filistinlilerin maruz kaldığı saldırılar, Suriyelilerin yaşadığı trajediler oyunların tezahürüdür. Libya'da Fransızlar devasa bir katliam yaptı. Dünyanın sesi çıkmadı. Bu her zaman aynı oyun. Yarın da aynısı olacak. Çünkü yapı bu, cibilliyet bu. Bugün Türkiye dünyanın en büyün 17. ekonomisi olmasına rağmen insani yardımlarda ilk sırada yer alıyor. Bizim ne Amerika ne batılı ülkelerle mukayese edilir yanımız yok onlar çok önümüzde. Biz biliyoruz ki yaptıklarımızı kayıp değildir” sözleri ile devam etti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar