Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnce'nin Diyarbakır mitingine katılanların tamamına yakını HDP'li

Eskişehir'de partililere seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce'nin Diyarbakır'da düzenlediği miting için "İnce Diyarbakır'da miting yaptı. İstihbarattan aldığım bilgi, bu mitinge katılanların neredeyse tamamına yakını HDP'li" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnce'nin Diyarbakır mitingine katılanların tamamına yakını HDP'li
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
12 Haziran 2018 Salı 14:56

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bizim diğer adaylardan, diğer partilerden farkımız biz yaptıklarımızı anlatıyoruz. Yaptıklarımız en büyük referansımızdır. Projelere devam ediyoruz, yenilerini duyuruyoruz. Peki ötekiler ne anlatıyor? Ötekiler bol bol geyik muhabbeti yapıyor. Son 16 yılda Eskişehir'e 21 katrilyon liralık yatırım yaptık. Eğitimde 2734 adet yeni derslik inşa ettik.”  açıklamasında bulundu.

"Eskişehir’i 2019 Türk Dünyası Eğitim Başkenti ilan ediyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eskişehir’i 2019 Türk Dünyası Eğitim Başkenti ilan ediyoruz. Üniversiteleriyle ilköğretimden liseye kadar ülkemizin en önemli altyapısına sahip Eskişehir’e bu yakışırdı. Şimdiden Eskişehir’in 2019 Türk Dünyası Eğitim Başkenti unvanının hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

"Bakkal dükkanını çırağa teslim eder misiniz?"

Bakkal dükkanını çırağa teslim eder misin diyen vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi bunlar ortada. Ben yerli marka otomobil diyorum. 'Erdoğan 20 yıl geriden geliyor' diyor. Bay Muharrem, dünyada şu anda bir numara Tesla. Elon beni gelip ziyaret ediyor. Ne diye ziyaret ediyor? Gerekirse ortaklaşa böyle bir yatırıma girebilir miyiz diye konuştuk. Adam işini biliyor, gelip seni ziyaret edecek hali yok. Yerli otomobilin seri üretimine 2020 veya 2021’de geçilecek. Bu dizel veya benzinli olmayacak Bay Kemal, Bay Muharrem. Bunlar elektrik, bununla çalışacak" dedi.

"İnce'nin Diyarbakır mitingine katılanların tamamına yakını HDP'li"

Muharrem İnce Diyarbakır'da düzenlediği miting hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Diyarbakır'da miting yaptı. İstihbarattan aldığım bilgi, bu mitinge katılanların neredeyse tamamına yakını HDP'li." açıklamasında bulundu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar