Cumhurbaşkanı Erdoğan: Huzur istiyorsan savaşa hazır olacaksın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi İkinci Dönem Sözleşmeli Astsubay Mezuniyet Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Şimdi de Münbiç'in etrafında hendekler kazıyorlarmış. Doğru, mezarlarını hazırlıyorlar" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Huzur istiyorsan savaşa hazır olacaksın
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
26 Ekim 2018 Cuma 19:31

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi İkinci Dönem Sözleşmeli Astsubay Mezuniyet Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

- Gece gündüz görev yapacak özveri abidelerini görüyorum. Mesleğinizi en güzel şekilde icra etmenizi bekliyorum. Vatanımızın bekası yolunda tüm emniyet güçlerimize, vatandaşlarımıza rahmet diliyorum.

- Tüm güvenlik birimlerimizde yerli, milli ve asil duruşun güçlenerek devam edeceğine inanıyorum. Sizlerin de katılımıyla teşkilatımız asayişten, terörle, düzensiz göçle mücadeleye kadar çok daha güçlenerek yoluna devam edecektir.

'Ya istiklal ya ölüm' vurgusu

- Biz bağımsızlığımızı birilerinin lütfuyla, kirli pazarlıklarla kazanmadık. Biz bugünlere daha ömrünün baharındayken, ana babalarının "Ya şehit ol ya gazi ol" diyerek gönderdiği kahramanların fedakarlığı sayesinde geldik. Biz "Ya istiklal ya ölüm" parolasıyla cepheye koşanların cesaretiyle bugünlere geldik. Bunun için ülkemiz bölgemiz, barışın, huzurun güvenin adıdır.

"Huzur istiyorsan savaşa hazır olacaksın"

- Bize zarar verebilecek hiçbir terör örgütü yoktur. Hiçbir kışkırtma bizi birbirimize düşüremez. Birlik, beraberlik ve dayanışması o kadar önemli ki. Bir diğer husus da caydırıcılığımızdır. Barış istiyorsan, güvenlik, esenlik, hürriyet, huzur istiyorsan savaşa hazır olacaksın. Cerablus'ta böyle olmadı mı? Afrin'de böyle olmadı mı? Oralarda üzerimize gelenlere o terör koridorlarını mezar etmedik mi? Geldikleri gibi gitmediler, o inlere gömüldüler.

"Münbiç'te mezarlarını hazırlıyorlar"

- Şimdi de Münbiç'in etrafında hendekler kazıyorlarmış. Doğru, mezarlarını hazırlıyorlar. Bize fazla iş bırakmayacaklar anlaşılan o. Bizler bu anlayışla son 16 yılda savunma sanayimizi tahkim etmek için çok önemli adımlar attık.

Yeni operasyon mesajı

- Vatanımızın bekasına kast eden yapıları artık ülkemiz sınırları içerisinde karşılamıyor, doğrudan bataklığı kurutan adımlar atıyoruz. Ne kadar uğraşılarsa uğraşsınlar kendilerini bekleyen acı sondan kurtulamayacaklar. Afrin'i özgürleştirdiğimiz gibi Münbiç'i de Fırat'ın doğusunu da Suriye'nin kuzeyindeki diğer toprakları da bölücü örgütün zulmünden kurtacağız.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Kiraz En beğenilen yorum
Reisss adamsın adam REİS LÜTFEN OKULDAKİ ÖZELGÜVENLİKÇİLERE KADRO VERİN LÜTFEN LÜTFEN