İnce: 24 Haziran'da fetret dönemi bitecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,cumhurbaşkanı adayı olarak Muharrem İnce söyledi. İnce yaptığı açıklamada, "Herkesin cumhurbaşkanı olacağım" dedi

İnce: 24 Haziran'da fetret dönemi bitecek
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
4 Mayıs 2018 Cuma 09:01

Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı kapalı grup toplantısında verilen nihai kararla belli oldu.Oy kullanan 110 milletvekilinin tamamı Muharrem İnce ismine oy verdi.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce oldu.

KILIÇDAROĞLU: HERKES İNADINA SANDIĞA GİTMELİ

CHP Genel Başkanı Kemal KIlıçdaroğlu Ahmet Taner Kışlalı Spor Kompleksi’nde konuştu. 15 Temmuz’dan sonra farklı bir döneme girildiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “20 Temmuz sivil darbesini yaptılar” dedi.

Sıfır baraj ittifakını istediklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, seçme hakkının önünde bulunan engelli kaldırmak istediklerini  söyledi.

 Kılıçdaroğlu, “25 Haziran'da Türkiye'nin bütün dağlarında çiçekler açsın diyorsak, çağrımdır herkes seçmen listesini kontrol etsin. İkinci görev, bu ülkenin aydınlarına, demokrasiye inananlara çağrımdır. Kimse tatile gidiyim, yaylaya çıkayım dememelidir. Herkes inadına inadına sandıklara gitmelidir” ifadelerini kullandı. 

Kılıçdaroğlu, “Seçim bildirgesi için toplantı yapacağız. Kopyacıdan siyaset adamı olmaz. İstedikleri kadar kopyalasınlar. Vicdani hür nesilleri kim yetiştirecek, öğretmen. Bu sorunları çözmek için bir öğretmen sorunları çözmek istiyor. Çaba sarf etmek istiyor. Muharrem İnce, eski bir öğretmen. Gel buraya Muharrem İnce” açıklamasını yaptı

İNCE: HERKESİN CUMHURBAŞKANI OLACAĞIM

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun İnce'yi aday olarak açıklamasından sonra, İnce kürsüye çıkarak konuşma yaptı. İnce, "Herkesin cumhurbaşkanı olacağım" dedi.

İnce, şu ifadeleri kullandı:

“Meydanlarda entelektüel bir tartışma yapmak istiyorum, siz başka bir türlü bir türlü tartışma yapmak istiyorsanız ben ona da varım”

 ROZETİNİ ÇIKARDI

Kürsüye çıkan Muharrem İnce, "Tarafsız olacağım, size emanet ediyorum diyerek parti rozetini çıkarttı. İnce, "24 Haziran'da Allah'ın izni, milletin isteğiyle cumhurbaşkanı olacağım. Sadece CHP'lilerin değil, 80 milyonun, herkesin, AK Partililerin, HDP'lilerin, MHP'lilerin, Saadet Partililerin, herkesin cumhurbaşkanı olacağım. Tarafsız bir Cumhurbaşkanı olmak için rozetimi size emanet ediyorum" diye konuştu.

İNCE: BEN DÜN MESAJI VERDİM

 Basın açıklaması yapan İnce, “Birazdan genel başkan açıklayacak. 2 dakika daha bekleyin. Genel Başkan konuşsun, istediğinizi sorun. Ben dün size mesajı verdim anlamadınız. Zamanı gelince açıklanır dedim. Orada gel- İnce olarak anlamanız gerekiyordu. Sloganımız her şey güzel olacak." dedi.

Muharrem İnce'nin seçim otobüsüne dair de fotoğraflar paylaşıldı.

 

CHP’li İnce aday açıklaması öncesi sosyal medya hesabından 'Biz hazırız' notu ile bir fotoğraf paylaşmıştı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar