CHP’li Özel: En çok desteği AK Parti'den buluruz

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel katıldığı televizyon programında 24 Haziran seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu.

CHP’li Özel: En çok desteği AK Parti'den buluruz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
7 Haziran 2018 Perşembe 11:44

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel katıldığı programda gündeme ilişkin konuştu.

Özel, "Referandumda da söyledik. Muharrem İnce birçok yetkiyi kullanmayacağını söylüyor. Size iddialı ve gerçek bir şey söyleyeyim. Bunların tasarladığı sistemde Muharrem İnce cumhurbaşkanı olsun, bizim de 300 vekilimiz olsun. Biz yetkiyi kullanmasın sistemi değiştirelim diyelim en çok desteği AK Parti'den buluruz" dedi.

FETÖ elebaşı Gülen’in iadesi hakkında konuşan Özel,  şu ifadeleri kullandı:

“İddiamızın arkasındayız. Muharrem İnce'de iddiamın arkasındayım diye kesin bir dille söyledi. 10 gün sonra gidebildik. Gelin inceleyin dediler, belgeleri televizyonda açıklayacağım dedi, açıklamadı. Heyette ısrarlı olduğumuzu söyleyince 10 gün sonra inceledik. O raporun ne kadarının kamuoyuna açıklanacağı İnce ve Kılıçdaroğlu'nun takdirinde.

Sayın İnce'nin kaygılarını doğrular nitelikte bulgulara ulaştılar. İddiamızın arkasındayız. Uluslararası hukuk kuralları belli. Belge ve bilgilerde bunlarda bir şey yok diyemedik. Rapor da yazıldı. İnce'ye de rapor iletildi. İnce elbette açıklayacak, bize 10 gün sonra gel diyenler şimdi Muharrem İnce'nin takdir edeceği zamanı beklemek zorunda.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar