CHP’de ‘gizli merkez’ iddiası

Katıldığı bir programda konuşan Sevilay Yılman, Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç’in kendisine Tuncay Özkan’ın "CHP’de gizli bir karar merkezi var’ dediğini söyledi.

CHP’de ‘gizli merkez’ iddiası
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
31 Temmuz 2018 Salı 12:09

Yazar Sevilay Yılman katıldığı bir programda, "Tuncay Özkan bir gazeteci arkadaşıma 'CHP 'de gizli bir karar merkezi var. Bu karar merkezi CHP 'nin dışında bir oluşum. Biz de kim olduklarını bilmiyoruz. Kemal Bey orada alınan kararları MYK’ya getiriyor.' diyor." ifadelerini kullandı.

 Bu iddialara kendisinin inanmadığını söyleyen Yılman buna Tuncay Özkan’ın inandığını belirtti.

 YILMAN KAYNAĞINI AÇIKLADI

 Bu iddialar üzerine Tuncay Özkan telefonla bağlanarak programa katıldı. Bu iddiaların asılsız olduğunu belirten Özkan, Yılman’a ‘müfterisin’ şeklinde tepki gösterdi. Yılman’ın kaynağının ismini açıklaması ısrarı üzerine Yılman, Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç olduğunu açıkladı.

YALANCININ, İFTİRACININ TEKİ

Tuncay Özkan bunun üzerine Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç 'in amacının başka olduğunu ifade ederek “ Şaban Sevinç yalancının, iftiracının tekidir. Bunu niye söylediği de bellidir. Hiçbir şekilde bir görüşme olmadı. Şaban Sevinç hesabını verecek. Bu alçaklığı kimsenin yanına bırakmam. Mahkemede verecek bunun hesabını. Rezil bir komployu niye yürüttüğünü ben de parti yönetimi de biliyor. Bu alçaklığı kimsenin yanına bırakmam” diye konuştu.

ŞABAN SEVİNÇ: ÖZKAN BUNLARI SÖYLEDİ

Canlı yayına bağlanan Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç Tuncay Özkan 'la 27 Haziran günü saat 10.00'da CHP Genel Merkezi'ndeki odasında görüştüklerini ve Tuncay Özkan 'ın kendisine “CHP'de gizli bir karar merkezi var. Ben de onun ne olduğunu daha çözemedim. Bazı önemli kararlar orada alınıyor ve Genel Başkan tarafından MYK'ya getiriliyor.” dediğini iddia etti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar