Bülent Tezcan: 24 Haziran'da Millet İttifakı ezici çoğunlukla çıkacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan 24 Haziran seçimlerinde Millet İttifakı ezici çoğunlukla çıkacak açıklamasında bulundu.

Bülent Tezcan: 24 Haziran'da Millet İttifakı ezici çoğunlukla çıkacak
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
7 Mayıs 2018 Pazartesi 16:56

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplandı.

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, 24 Haziran seçimlerinde "Millet İttifakı"nın ezici bir çoğunlukla çıkacağını, parlamentoyu, milli iradeyi devre dışı bırakmaya dönük tek adam rejimi uygulamalarını milletten aldığı güçle yerle bir edeceğini söyledi.

"TEK ADAM REJİMİ KENDİ İKTİDARINI SÜRDÜRME TELAŞINDA"

"Tek adam rejiminin" kendi iktidarını sürdürebilme telaş ve kaygısına düştüğünü belirten CHP Sözcüsü Tezcan, Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın sarayın talimatıyla adaylıkta ismi geçen eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e telkin ziyaretinde bulunduğunu ileri sürdü.

"100 YILIN KOMEDİSİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı manifestoyu 100 yılın komedisi olarak değerlendiren Bülent Tezcan, "Manifestosunda, adalet ve özgürlük vadediyor. 'Dar gelirliler rahatlayacak' diye vaatte bulunuyor. Saymış alt alta, tek tek. Bunları sıralamaya gerek yok. Çünkü 16 yılda Türkiye'de neyi yok etmişlerse şimdi onları vadediyorlar. 16 yıldır bu ülkeyi sen yönetiyordun Erdoğan. Bugün vadettiğin her şeyi bu ülkede yok eden sensin. Yok edenden çözüm çıkmaz. Yok edenin vaadine kanılmaz, inanılmaz." dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar