Bülen Tezcan, Erdoğan'a 'Faşist, diktatör' dedi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Tekirdağ'da yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Faşist Diktatör' ifadesini kullandı

Bülen Tezcan, Erdoğan'a 'Faşist, diktatör' dedi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:44
30 Ekim 2017 Pazartesi 17:26

CHP Genel Başkan Yardımcısı Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle adli kontrol şartı uygulanıp, yurt dışına çıkış yasağı getirilen Tekirdağ'ın Süleymanapaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a destek vermek için kente geldi.

 

"FAŞİST DİKTATÖRDÜR"

Üç Kemaller Parkı'nda toplanan kalabalığa seslenen Tezcan, "Şimdi Ekrem başkan bu lafı dedi-demedi ben onu bilmem. Ama Tekirdağ meydanında ben söylüyorum Recep Tayyip Erdoğan, faşist diktatördür. Hem de onların anladığı dilden söylüyorum. Şeddelisidir diktatörün şeddelisidir hem de." dedi.

CHP'li belediye başkanlarının 'Şamar oğlanı' olmadığını söyleyen Bülent Tezcan, Erdoğan'a "Faşist diktatör" dedi.

SOSYAL MEDYADA  #MilletDüşmanıBülentTezcan TAG'İ

Öte yandan sosyal medyada Bülent Tezcan'nın konuşmasından sonra #MilletDüşmanıBülentTezcan Tag'i açıldı.

Birçok kullanıcı Tezcan'a sözlerinden dolayı tepki göserdi.

BÜLENT TEZCAN'IN SÖZLERİNE HÜKÜMET SÖZCÜSÜ BOZDAĞ YANIT VERDİ

Türkiye'de herhangi bir faşistin olmadığının kanıtı, Sayın Tezcan gibi birinin çıkıp bu terbiyesizliği, edepsizliği yapmasıdır. Eğer faşizm olsaydı bunu hiçbir yerde söyleyemez aklından bile geçiremezdi. 

Cumhurbaşkanımız bütün siyasi hayatını demokrasimizi kökleştirmek kurumsallaştırmak, temel hak ve özgürlerin önünü açmakla geçmiştir. Yasakların yok olması için mücadele eden Sayın Erdoğan ve yol arkadaşlarıdır.

BÜLENT TEZCAN'IN SÖZLERİNE İBRAHİM KALIN'DAN YANIT 

 Kalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkan  Yardımcısı Bülent Tezcan'ın nefret söyleminin, anamuhalefet adına bir utanç  vesikası olduğunu belirtti.

Bunun siyaset olmadığını, milletin iradesine düşmanlık olduğunu  vurgulayan Kalın, bu konuda yasal yollara başvurulacağını kaydetti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar