Bu cezaevinde suçlular insan eti yiyor

İşte dünyanın en ünlü cezaevleri ve ünlü olmalarına neden olan korkunç nedenler...

Bu cezaevinde suçlular insan eti yiyor - Sayfa 1

Kimisi kapasitesinin 17 katında insanı tek bir yere hapsediyor, kimi ise suçlulara en kötü işkenceleri yaşatıyor. İşte dünyanın en ünlü cezaevleri ve ünlü olmalarına neden olan korkunç nedenler...

1 11
 
Bu cezaevinde suçlular insan eti yiyor - Sayfa 2

Kamiti Yüksek Güvenlikli Cezaevi, Nairobi, Kenya: Bu hapishane, o kadar kirli ki kolera gibi salgınlar çok yaygın. Yetersiz beslenme ve açlık burada ölüm sebeplerinden, sık sık vuku bulan isyanlar gibi. Kapasitesi 800 olan bu hapishanede 3.000 mahkum cezalarını çekmekte.


2 11
 
Bu cezaevinde suçlular insan eti yiyor - Sayfa 3

Butyrka Hapishanesi, Moskova, Rusya: Butyrka hapishanesi, 1600'lerden beri bünyesinde tutukluları barındırıyor. Listedeki bütün hapishaneler, aşırı kalabalık ancak burası en kötüsü. Bütün hücreler normal kapasitenin 10 katı üstünde insan ağırlıyor ve bu nedenle pislik dolu bu yerde, AIDS ve Tüberküloz gibi hastalıklar kolaylıkla yayılabiliyor.

3 11
 
Bu cezaevinde suçlular insan eti yiyor - Sayfa 4

Rikers Adası, New York, ABD: Ünlü "Law & Order" dizisinin esinlendiği Rikers Adası birçok kez bıçaklanma, linç, şiddet olayları ve zihinsel rahatsızlığı olan mahkumlara karşı tutumu nedeniyle gündeme geldi. 2007'de, 18 yaşında bir mahkum burada dövülerek öldürüldü.

4 11