BiTaksi ile İstanbul'da taksiler yarın 1 lira mı?

Akıllı telefon uygulaması olan BiTaksi ile yarın İstanbul'da bir yerden bir yere gitmek 1 lira mı? İşte haberimizin detayları..

BiTaksi ile İstanbul'da taksiler yarın 1 lira mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
28 Şubat 2018 Çarşamba 14:14

Sürekli taksi kullanarak bir yerden bir yere gidenleri heyecanlandıran bir haber. Peki ya BiTaksi ile İstanbul'da taksiler yarın gerçekten 1 lira mı?

BiTaksi ile İstanbul’da taksiler yarın 1 Lira mı?

1 Mart Perşembe günü BiTaksi ile İstanbul'da yapılacak yolculuklarda kullanıcılar sadece 1 TL ödeyecek. Banka, kredi kartı ya da BKM (Bankalararası Kart Merkezi) Express seçeneğiyle taksi çağıran yolcular, indirim kodu girmeksizin 30 TL'ye kadar 1 TL ödeyerek seyahat edebilecek.

İstanbul’da BiTaksi uygulaması ile taksi yolculuğu yapacaklar 30 TL’ye kadar 1 TL ödeyecekler. 30 TL’nin üzerinde yolculuk yapan kullanıcılara ise tutar üzerinden 29 TL indirim uygulanacak. BKM Express’in de dahil olduğu bu kampanyada tüm BiTaksi kullanıcıları kampanyadan bir kez yararlanabilecek. İndirim, BiTaksi ödeme ekranında otomatik olarak anında düşülecek.

BiTaksi nedir?

BiTaksi, taksicilerle yolcuları buluşturarak bir akıllı telefon uygulaması. BiTaksi ile kullanıcılar, olduğu yere taksi çağırabiliyor, gelen şoförün adını, puanını, taksinin plakasını ve konumunu ekranda görebiliyor. İster nakit ister kredi kartı veya BKM Express ile ödeme seçeneğine sahip olan BiTaksi kullanıcıları, varış noktasını belirleyebiliyor, yolculuk sonunda şoföre puan verebiliyor ve yolculukla ilgili yorum yazabiliyor.

BiTaksi hangi şehirlerde var?

BiTaksi uykulaması şimdilik İstanbul ve Ankara'da.

BiTaksi kart ile ödeme nasıl yapılır?

BiTaksi’de kartla ödeme uygulama üzerinden tek tıkla gerçekleşir, fiziksel bir POS cihazı vb yoktur. Kart bilgilerin MasterCard altyapısında saklanır. Süreç şöyle işler:

-Ödeme Araçlarım alanından kart bilgilerini giriyorsunuz.
-Ödeme tipini seçip taksi çağırırsın. BiTaksi ile güzel bir yolculuk yaparsınız.
-Yolculuk sonunda sürücü kendi uygulaması üzerinden taksimetrede yazan tutarı kuruşu kuruşuna girer.
-Sizin ekranınızda onaylamanız için gelir. Siz de ekrandan onay butonuna basarsınız.

BiTaksi’de MasterCard, Visa veya American Express olan bütün yurt içi ve yurt dışı kredi kartları geçerlidir. Banka kartlarında ise, tek tıkla ödemeyi destekleyen şu bankaların kartlarını kullanabilirsin: Garanti Bankası, İş Bankası, Akbank, Yapı Kredi Bankası.

BiTaksi'nin özellikleri neler?

-Etrafındaki müsait araçları görebilirsin.
-Haritadan taksini takip edebilir, sürücü ve araç bilgilerini görebilirsin.
-Kart ile ödeyebilirsin.
-Gideceğin yeri uygulamadan girebilirsin, böylece sürücüye yol tarifi yapmana gerek kalmaz.
-Yolculuk bilgilerini sevdiklerinle paylaşabilirsin.
-Sürücüye puan verebilir ve yorum yazabilirsin.
-Önceki yolculuklarını görebilirsin.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar