Binali Yıldırım'dan İsrail'e Eurovision Tepkisi

Oğuzhan Uğur'un Youtube kanalı Babala Tv'ye konuk olan Başbakan Binali Yıldırım Oğuzhan Uğur'un sorusu üzerine Türkiye'nin neden Eurovision'a katılmadığını açıkladı

Binali Yıldırım'dan İsrail'e Eurovision Tepkisi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
16 Haziran 2018 Cumartesi 10:01

Seçim süreci boyunca cumhurbaşkanı adaylarını Youtube kanalı Babala Tv'de kanuk eden Oğuzhan Uğur'un son program konuğu AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'dı. Daha önce Temel Karamollaoğlu, Doğu Perinçek, Meral Akşener'i konuk ettiği programları yayınlayan Oğuzhan Uğur Youtube'da trandlere girmeyi başarmıştı.

Binali Yıldırım'a Türkiye'nin neden Eurovision'a katılmadığını soran Oğuzhan Uğur'a Binali Yıldırım'ın cevabı İsrail üzerinden oldu.

Yıldırım: Euruvision artık çok ideolojik bir yarışma haline geldi. Herkes siyasi olarka yakın olduğu ülkelere puan veriyor kimse  sanatı, şarkıyı önemsemiyor. Özellikle bu sene İsrail'e vermek için İsrail'e verdiler. Yoksa  İsrail'in şarkısı falan güzel değil. İsrail şarkı söylemeyi değil çocuk öldürmeyi iyi bilir dedi. Yıldırım, eğer Eurovision'un eskisi gibi şarkı yarışmasına  dönmesi durumunda Türkiye'nin de tekrar katılacağını söyledi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar