Başbakan Binali Yıldırım'dan Kandil operasyonu açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Muş kongresinde Kandil operasyonuyla ilgili olarak, "Türk Askeri Kuzey Irak'ın 30 kiliometre içinde. Kandil için her seçenek masada" açıklamasında bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım'dan Kandil operasyonu açıklaması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
8 Haziran 2018 Cuma 16:41

Başbakan Binali Yıldırım, “Yalanla dolanla boş vaatlerle ortada gezenlere kıymet vermez. Muş hiçbir zaman çukur siyasetine geçit vermedi, alçakların isyana çağrısına karşılık vermedi. Muşlu kardeşim biliyor ki AK Parti evlatları analarla buluşturan partidir, terörün kökünü kazıyan partidir.“ açıklamasında bulundu.

"Bu ülkenin evlatları arasında ayırım yapmadık"

Bu ülkenin evlatlarına ayırım yapmadan bağrımıza bastık diyen Başbakan Yıldırım, “Bugüne kadar ne yaptı bunlar? AK Parti 16 yıldır ülkeyi baştan başa yaptığı yatırımlarla donatırken bu hamaset siyasetçileri neredeydi? Herkesin birlikte kardeşçe yaşayacağı ülkeyi inşa ederken bunlar neredeydi? Gönülleri buluşturduk kucaklaştırdık. Terörle kararlı bir şekilde mücadelemizi veriyoruz. Bu ülkenin evlatlarını ayrım gayrım yapmadan Kürt demeden, Türk demeden, Arap demeden herkesi bağrımıza bastık.” şeklinde konuştu. 

"Kandil için her seçenek masada"

Kandil Operasyonu hakkında açıklamarda bulunan Başbakan Yıldırım, "Türk Askeri Kuzey Irak'ın 30 kiliometre içinde. Kandil için her seçenek masada" dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar