Başbakan Yıldırım: Yanlış hesap Kudüs'ten döndü

Başbakan Binali Yıldırım Karabük'te konuştu.

Başbakan Yıldırım: Yanlış hesap Kudüs'ten döndü
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
23 Aralık 2017 Cumartesi 18:26

Başbakan Yıldırım'ın konuşmasının satır başlıkları;

Engelleri aşa aşa bugünlere geldik. Milletimizin hasret kaldığı hizmetleri de yapmaktan geride kalmadık. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında dimdik durduk. Bizler birer neferiz. Esas olan davamızdır. Biz sadece ülkemiz için değil bölgenin refahı içinde çalışıyoruz. Arakan'ın derdi bizim davamızdır. Mescid-i Aksa'nın derbi bizim derdimizdir.

"YANLIŞ HESAP KUDÜS'TEN DÖNDÜ"

Yanlış hesap Kudüs'ten döner dedik döndü. Filistin davası dünyanın vicdanını harekete geçirmiştir. Dünya 5'ten büyüktür diyen Cumhurbaşkanımızın yaktığı meşale tüm dünyada yankı bulmuştur. 

"15 TEMMUZ İKİNCİ KURTULUŞ SAVAŞI'DIR"

15 Temmuz gecesi ezanlarımız dinmedi, bayraklarımız inmedi. Mücadele verdiniz. Karabük'te o gün şehitler verdi. 15 Temmuz ikinci Kurtuluş Savaşı'dır. 15 Temmuz sadece FETÖ alçaklarına değil Türkiye üzerinden karanlık hesaplar yapan herkese verilmiş bir cevaptır. Bu millet devletine istiklaline sahip çıkmıştır. 

"2018 BÜTÇEMİZ KESİNLEŞTİ"

2017 yılı Türkiye'nin kazanımlarıyla geçen bir yıl olmuştur. 2017 yılını tamamladık ve 2018 yılının bütçesi kesinleşti. 2018 bütçesi ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. 2018 bütçesinde yeni iş imkanları, büyüme ve istikrar var. Bazı ülkeler iflas bayrağını çekerken ülkemize başarıdan başarıya bayrak açıyor. Bu başarılar tesadüf değil.

"HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLACAĞIZ"

Bölgede terör örgütlerine başımıza sarmaya çalışanlar şunu bilsin ki. Bu millet oyuna gelmeyecek. Kardeş olacağız birlik olacağız her birlikte Türkiye olacağız. Biz milletle beraber siyaset yapan bir partiyiz. Ülkemize ve milletimizin yüzünü güldürmek için çalışmaya devam edeceğiz. Demokrasimizi daha da geliştireceğiz. 80 milyonu kardeş bilip kucakladık. Daha çok çalışıp üreteceğiz. 2019'da destan yazmaya var mısınız? Türkiye'nin geleceği gençlerin ellerinde şekillenecek. Aramızdan ayrılan kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar