Bankaya çamurlu ayakkabılarını çıkarıp giren kadın bakın kimmiş?

Gittiği banka kirlenmesin diye çamurlu ayakkabılarını çıkartıp içeriye giren kişinin sezonluk tarım işçisi Ruhiye Güngör olduğu öğrenildi.

Bankaya çamurlu ayakkabılarını çıkarıp giren kadın bakın kimmiş?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:44
9 Kasım 2017 Perşembe 16:32

Ruhiye Güngör'ün eşi 7 yıl önce hayatını kaybetti. 2 çocuğuyla kalan Ruhiye Güngör kendini geçindirmek için tarlalarda çalışırken, eşinden kalan Bağ-kur aylığını da oğluna 'evinin kredi borcu için' veriyor. 

Tarladan döner dönmez bankaya gittiğini ve bu nedenle de ayakkabılarının çamurlu olduğunu belirten Güngör, şöyle konuştu:

Kimse bana bir şey söylemedi. Kimse de ayakkabıyı çıkardığımı görmedi. Saat geliyor diye hemen içeri girdim. Orada birileri kameraya çekmiş. Benim evim, aylığım var. Ayakkabıyı çamur olduğu için çıkardım. 'Çamurlu ayakkabıyla bankaya girilmez' diye çıkardım. Çoraplarımla girdim."

Tarlada sezonluk işçi olarak çalışıyor 

Ruhiye Güngör tarlalarda sezonluk işçi olarak çalışıyor. Eşinden kalan parayla oğluna yardım ederken kendi geçimini de yevmiyesi 50 lira olan bu işle sağlıyor.

Ne olmuştu?

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde bir banka şubesine gelen yaşı bir teyze çamurlu olan ayakkabılarını çıkarıp dışarda bırakarak bankaya girdi

Yaşlı kadının bu hareketi bankada sıra bekleyen vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Yaşlı kadın işlemlerini bitirdikten sonra dışarıda bıraktığı ayakkabılarını giyerek bölgeden uzaklaştı.

Kişinin tarlada çalışan ve emekli aylığını almaya giden Ruhiye Güngör olduğu tespit edildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar