Bakan Çavuşoğlu: Kandil'i dümdüz edeceğiz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Şimdi sıra geldi Kandil'e. Kandil'i de dümdüz edeceğiz. Onları inlerine gömeceğiz. Tehdit neredeyse orada yok edeceğiz" dedi.

Bakan Çavuşoğlu: Kandil'i dümdüz edeceğiz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
11 Haziran 2018 Pazartesi 17:18

Bakan Çavuşoğlu, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli, en kritik seçimi olduğunu vurgulayarak, seçimin bir beş yılı değil, iki asır ötesini belirleyeceğini söyledi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde devletin daha da güçlü olacağının altını çizen Çavuşoğlu, "Bu sistemde, Cumhurbaşkanının başında olduğu hükümet, milletin oylarıyla çok güçlü olacak. Bu sistemde parlamento çok güçlü olacak. Yasamayı artık bürokratlar değil, milletvekilleri hazırlayacak. Eskiden biz kaldır indir yapıyorduk. Çoğu milletvekili tasarıları okumazdı bile." ifadesini kullandı. 

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu daha sonra Sütleğen Mahallesi'ndeki geniş katılımlı toplantıda konuşan Çavuşoğlu, Türkiye üzerine terör örgütleri PKK, YPG, DEAŞ ve FETÖ'nün salındığını belirterek, şunları kaydetti: 

Cumhurbaşkanımız Erdoğan 'Topunuz gelin, alayınız gelin' dedi. Ne yaptık? çukurlarda, dağlarda inlerinde ne olduğunu gördünüz. Afrin'de, Cerablus'ta, El-Bab'ta inlerine nasıl girdik gördünüz. Şimdi sıra geldi Kandil'e. Kandili de dümdüz edeceğiz. Onları inlerine gömeceğiz. Tehdit neredeyse orada yok edeceğiz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar