Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! AVM'lerde yeni dönem

A haber muhabiri Levent Eke'nin aktardığı bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dövizle kira ödemesine düzenleme getirilmesi için AK Parti'ye talimat verdiğini aktardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! AVM'lerde yeni dönem
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
12 Eylül 2018 Çarşamba 16:12

AK Parti MYK toplantısında iki önemli başlık ele alındı. Bu başlıklardan biri yerel seçimler ikincisi ise ABD'nin Türkiye'ye yönelik ekonomik operasyonlarıydı. İşte AK Parti MYK toplantısının perde arkası.

MYK'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önemli bir talimat verdiği bildirildi. Bu talimat; AVM'lerdeki döviz ile dükkan kiralama konusunda düzenleme yapılması talimatı olduğu öğrenildi. AK Parti, yaşanan döviz spekülatifinden dolayı esnafın zarar görmesini istemediği bildirildi.

Bunun yanında da AK Parti yerel seçimler için bir "Strateji Heyeti belirlediği öğrenildi. Numan Kurtulmuş'un başkanlığında çalışacak olan heyette 7 kişi bulunuyor. 

 

AVM'lerde sadece Türk lirası ile kira işlemi yapılacak

Borçlar kanununda bir değişikliğe gidilecek ve bundan sonra kira sözleşmeleri dövizleyapılamayacak. Teklif yasalaşırsa, AVM'lerde sadece Türk lirası ile kiralama işlemi yapılabilecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar