Ankara Mamak sel felaketi görüntüleri

Ankara Mamak’ta sağanak yağış nedeniyle sel meydana geldi. Büyük hasarın ve çok sayıda yaralanmaya neden olan Ankara Mamak sel felaketi görüntüleri haberimizde.

Ankara Mamak sel felaketi görüntüleri
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
5 Mayıs 2018 Cumartesi 14:49

Ankara’nın Mamak ilçesinde öğlen saatlerinde yoğun yağıştan kaynaklı olarak sel yaşandı. Boğaziçi Mahallesi Mamak Köprü altında su baskını nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Sel nedeniyle onlarca araç sele kapıldı ve maddi meydana geldi. Yapılan açıklamaya göre 6 kişi de yaralandı. Yaşanan sel nedeniyle çok sayıda iş yerini de su bastı. Vatandaşlar, yağmur sularından korunmak amacıyla güvenli yerlere sığındı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Ankara Belediye Başkanı Mustafa Tuna, A Haber canlı yayınına bağlanarak, ''Zararlarının karşılanması konusunda gerekli tespitler yapılıyor, çalışmalar yapılacak. Ankara Boğaziçi Mahallesi'nde yaşandı. Bugüne kadar böyle bir afetle karşılaşılmadı. 500 yılda bir olacak afeti yaşadık. Belediye ekiplerimiz, kaymakamlığımız koordineli bir şekilde vatandaşımızın normal hayatına dönmesi için çalışmalarına devam ediyor'' şeklinde konuştu.

NTV Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan, Anadolu'nun 20 ili için uyarı yapıldığını söyledi. Çalışkan, Ankara'da 3 gün daha ani yağışların yaşanacağını söyledi.

Ankara Mamak sel felaketi görüntüleri

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar