Akşener’den af eleştirisi: Gündemi meşgul ediyorlar

TBMM’deki grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Türkiye'yi uçuruma sürükleyen bu ikili af tasarıyla gündemi meşgul ediyor. Uyuşturucu kaçakçılarını, hırsızları, ihale fesatçılarını affedelim diyorlar.” dedi

Akşener’den af eleştirisi: Gündemi meşgul ediyorlar
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
2 Ekim 2018 Salı 11:23

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısında konuştu. Akşener şu ifadeleri kullandı:

“Bunlar artık birbirine mecburdur. Köle-sahip ilişkisidir. Türkiye'yi uçuruma sürükleyen bu ikili af tasarıyla gündemi meşgul ediyor. Uyuşturucu kaçakçılarını, hırsızları, ihale fesatçılarını affedelim diyorlar. Mafya bozuntularını, milliyetçi geçinen parti Türklüğe hakareti de af kapsamına almış.

Tekeden süt çıkmaz diye anlatıyordu ya, bilinsin ki saray yancısından da milliyetçi olmaz. Bu af hikayesini getirir de FETÖ'nün kodamanlarının salıverilmesine bağlarsanız dünyayı dar ederiz. Biz bu oyunu bozmaya geldik.

Beka beka diye oy toplayan bu ikili, ülkemizin bekası için en büyük tehlikedir. Sorumsuzlukları, savurganlıkları ve iş bilmezlikleriyle Türk ekonomisinin hali ortada. Bunu biliyorlardı ki baskın seçime gittiler. Ne hırsmış arkadaş. Ülke, millet darda bunlar iktidar hırsında. Ekonomik savaş açtılar diyorlar. Hepsinin dilinde aynı söz vardı; kriz yok, ABD saldırıyor. Bu millet tarihinde kimseye bu kadar kredi açmadı, oturun kıymetini bilin. Tayyip Erdoğan dedi ki, ekonomimizdeki tablonun ABD ile ilgisi yok.”

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar