Akşener: İYİ Parti ilaç gibi geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ankara'daki parti genel merkezi açılışında konuştu.

Akşener: İYİ Parti ilaç gibi geldi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:45
11 Kasım 2017 Cumartesi 15:46

İYİ Parti Genel Merkez binası açılışı Ankara'da başkan Meral Akşener öncülüğünde gerçekleşti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener açılış konuşmasında İYİ Parti'nin ilaç gibi geldiğini şu sözlerle anlattı:

15 günlük İYİ Parti şu anda Türkiye'deki dili, tavrı değiştiriyor. Şimdi de bir şey oldu hepsi iyileşti. Hep hastaydılar biliyorsunuz. 10 Kasım'larda, 29 Ekim'lerde hasta. (Gelen konuklardan birini göstererek) Hanımefendi diyor ki; İYİ Parti ilaç gibi geldi. Hepsi turp gibi oldu. Şimdi de 'Atatürkçü' oldular. Atatürk'ün değerleri bu ülkeye kattıkları, Cumhuriyetin değerleri, el sürülemez Anayasa maddedleri bütün bunların nasıl ortadan kaldırılmak için gayret edildiğini bilen insanlar olarak bugün kü değişimi sevinçle karşılıyoruz.

Ama şüphelerimiz var. Bu konudaki tutum ve davranışlarınızı hep birlikte takip edeceğiz.

Genel Merkez açılışında İstiklal Marşı unutuldu

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Genel Merkez Binasının açılışını yaptı. Akşener’in ismi anons edilirken, Grup Ayna’nın ’Ceylan’ isimli şarkısının müziği çaldı. Akşener, sahneye gelişinde açılışa katılan isimleri selamladı. Selamlamanın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasını beklemeden konuşmaya başlayan Akşener, bunun hatırlatılması üzerine konuşmasını yarıda kesti. Akşener’in konuşmasına ara vermesinin ardından İstiklal Marşı okunarak, saygı duruşunda bulunuldu.

Açılışta, 10. Yıl Marşı, İzmir Marşı çalındı. Vatandaşlar ellerinde İyi Parti flamaları ve Türk bayrakları ile açılışa katıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dev fotoğrafı ve Türk bayrağı da parti binasının duvarına asıldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar