Adana'da 3 yaşındaki kız çocuğuna taciz

Adana'da sokak düğünü sırasında düğün sahibinin evinde 3 yaşındaki çocuğa tecavüz girişimi iddiası vatandaşlar tarafından linç tepkisiyle karşılandı.

Adana'da 3 yaşındaki kız çocuğuna taciz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
12 Şubat 2018 Pazartesi 10:28

Düğün sahibinin evinde 3 yaşındaki kıza tecavüz etmek isteyen Sedat K. (20)'yı fark eden vatandaşlar, Sedat K'ya linç girişiminde bulundu. 
Adana'nın Yüreğir ilçesinde meydana gelen olayla ilgili bir iddiaya göre, komşusunun sokaktaki düğününe giden Sedat K., bir süre müzik eşliğinde oynayanları izledikten sonra düğün evine girdi. 

Düğün sahibinin evinde annesi tarafından bir odada uyutulan 3 yaşındaki kız çocuğunu gören Sedat K., iddiaya göre odaya girip, kendi üzerindekileri ve çocuğun kıyafetlerini çıkardı. Bu sırada diğer bir davetli tuvalet ihtiyacını gidermek için eve girdiğinde, Sedat K.'yı üzeri çıplak halde kızın yanında gördü. Evin önünde duran tuğlayı alıp, tekrar eve giren davetli Sedat K.'ya saldırdı. 


Evden gelen bağırma sesini duyan diğer davetlilerde Sedat K.'ya saldırıp, linç etmek istedi. Şüheli Sedat K., çıplak halde evden kaçıp, sokakta koşmaya başladı. Vatandaşların ve polisin kovaladığı şüpheli yakalandı. Küçük kız ise çağrılan ambulans ile Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı. 


ÇARŞAFA SARILI HALDE GETİRİLDİ

Gözaltına alınan şüpheli, sağlık kontrolüne çarşafa sarılı halde getirildi. Küçük kızın yakınları ise zanlının sağlık kontrolüne getirildiği hastaneye gelerek saldırmak istedi. Polis şüpheli Sedat K.'yı arka kapıdan çıkararak adliyeye getirdi. Çelik yelek giydirilerek adliyeye getirilen Sedat K., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

POLİS MERKEZİNE YÜRÜMEK İSTEDİLER

 
Taciz mağduru küçük kızın hastanedeki tedavisi devam ederken, yakınları ve komşuları da durumu protesto etmek için bölgede bulunan polis merkezine yürümek istedi. Yürüyüşleri yasal olmadığı için polisin tarafından durdurulan yaklaşık 50 kişilik grup, zanlının idam edilmesini istedi. Bir süre zanlı Sedat K. aleyhinde slogan atan grup, daha sonra olayısız şekilde dağıldı. Küçük kızın tecavüze uğrayıp uğramadığı ise hasteneden gelecek rapor sonucunda kesinlik kazanacak.

 
 
 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar