3 gazete tek manşet

Yıldırım’ın sözlerini 3 gazete aynı başlıkta verdi. Sabah, Star ve Milliyet gazeteleri manşetlerini ‘Bürokrasi tuş oluyor’ başlığıyla attı.

3 gazete tek manşet
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
29 Mart 2018 Perşembe 12:10

Başbakan Binali Yıldırım dün Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Koordinasyon Kurulu Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.

Yıldırım’ın burada söylediği ‘Bir tuşa basıp işinizi halledeceksiniz’ sözünü Sabah, Star ve Milliyet gazeteleri aynı başlıkta verdi.

Yıldırım katıldığı toplantıda şu ifadeleri kullanmıştı:

“Evraklar…Burada da bir zihniyet değişikliğine gidiyoruz, başladık. Devletle işiniz varsa her bir kuruma aynı evrakı tekrar tekrar hazırlayıp götürme işine son veriyoruz. Bu çok önemli bir şey, bu bir devrim. E-devlet üzerinden vatandaşın devletle ilgili iş yapma oranı yüzde 57'ye çıktı. Bu yıl sonundan itibaren vatandaş devlet arası her türlü iş e-devlet üzerinden yapılacak. Gerekli dokumanlar zaten mevcut. Onlar arasında bir elektronik ortamda haberleşme olacak, bilgiler havuzda bulunacak. Sizin sadece vatandaşlık numaranızı girerek işlemlerinizi halledebileceksiniz. Bugün itibarıyla e-devlet üzerinden vatandaşın devletle iş yapma oranı yüzde 57'ye çıktı. Ama bu yıl sonuna kadar vatandaş-devlet arasında her türlü iş internetten, e-devlet üzerinden yapılacak. Bürokrasiyle, bürokratla karşı karşıya gelmeden her işinizi yapabileceksiniz. Bir tuşa basıp işinizi halledeceksiniz”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar