2018'e özel yılbaşı hediyeleri

Yılbaşı hediyeleri konusunda en orijinal öneriler haberimizde. İşte sevdiklerinize 2018'alabileceğiniz yılbaşı hediyeleri...

2018'e özel yılbaşı hediyeleri
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
29 Aralık 2017 Cuma 13:08

Yılbaşı hediyeleri 2018 önerileri için doğru yerdesiniz. İşyerinde, okulda ya da arkadaşlar arasında kura çektiniz ama ne alacağınızı bilmiyor musunuz? Sevgilinize ona özel hissettirecek bir hediye mi arıyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz. Bu haberimizde sizler için en orjinal yılbaşı hediyeleri önerisi sunduk. Birbirinden farklı 2018 yılbaşı hediyeleri!

1) Kırmızı kıyafetler

Kıyafet almak herkesin aklına gelen başlıca hediyelerden biridir. Ama tabii yılbaşı hediyesi olarak kırmızı kazaklar bir alternatif olabilir. Hatta üzerinde noel baba kardan adam ya da kar olması hediyenizi daha da anlamlı kılacaktır.

2) Parfüm

Yılbaşına özel birçok marka özel indirimler uygulamakta, kozmetik markaları da bunlara dahil. Marka parfümleri yüzde 50'ye varan indirimlerle alabilir, sevdiklerinize güzel kokulu bir sürpriz yapabilirsiniz.

3) Takı

Özellikle kadınlar için küçük ve anlamlı bir hediyedir takı. Çoğu kadın takı takmaya bayılır. Öyle ki kadınların önünden geçerken durakaldığı iki dükkandan biri kuyumcudur. Bir diğeri ise gelinlikçi. Dolayısıyla küçük bir hediyeyle sevdiğinizi mutluluğa boğabilirsiniz. Ama tabi sadece kadınlar için değil erkekler için de takı bir alternatif olabilir. Bir erkeğe hediye olarak gümüş bileklikler tercih edilebilir.

4)Nargile

Nargile, zevkine düşkün arkadaşlarınıza farklı bir hediye olabilir. Evde nargile içmek biraz zahmetli olsa da dıarıda içmekten daha zevkli olabilir.

5) Uzaktan kumandalı araba

Uzaktan kumandalı araba genelde çocuklara alınır ama emin olun erkek arkadaşınıza alacağınız bir uzaktan kumandalı araba onun içindeki çocuğu açığa çıkaracaktır. Özellikle Lamborghini, Ferrari gibi pahalı arabaların hayalini kuran erkeklere özel patentli ürünler dikkat çekici olabilir.

6) Müzik kutusu

Romantik bir hediye arıyorsanız kız arkadaşınıza müzik kutusu alabilirsiniz. Yılbaşı hediyesi olarak müzik kutusu almak güzel bir alternatif olabilir. İster kar küresi şeklinde ister balerinli klasik kutu şeklinde bir müzik kutusu yüzlerde gülümseme yaratacaktır.

7) Yeni yılın ilk karını karşılamak için atkı, bere ve eldiven

Malum kışın en soğuk ayı Ocak oluyor. Kar yağışı da yine daha çok bu ayda gerçekleşiyor. Kimimiz sıcacık evinde elinde kahvesi kar yağışını izlemeyi tercih ederken, kimimiz de dışarı çıkıp tadını çıkarmayı seviyor. Bu nedenle belki güzel bir atkı bere takımı yılbaşı hediyesi olarak düşünülebilir. Tabi eldivenleri de unutmayın...

8) Fotoğraf albümü yaptırarak anılarınızla gülümsetin

Yılbaşı demek koca bir yılı acısıyla tatlısıyla geride bırakmayı ifade eder. Dolayısıyla arkadaşlarınızla ya da sevgilinizle bir yıl boyunca güzel anlarınızda çektiğiniz fotoğrafları çıkartarak bir anı albümü oluşturabilirsiniz. İsterseniz kendiniz albüm oluşturabilir isterseniz orijinal anı albümleri hazırlayan sitelerden yardım alabilirsiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar