Bakan Pakdemirli açıkladı! Et ithalatı yapılacak mı?

Son zamanlar da çok konuşan konuşulan konulardan biri olan et ithalatı konusu hakkında Bakan Bekir Pakdemirli açıklamalarda bulundu. Peki et ithalatı yapılacak mı? Türkiye’nin et ithalatına ihtiyacı var mı? Detaylar haberimizde....

Bakan Pakdemirli açıkladı! Et ithalatı yapılacak mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
30 Kasım 2018 Cuma 11:52

Et ithalatı yapılacak mı? Türkiye’nin et ithalatına ihtiyacı var mı? Türkiye’nin her zaman gündeminde olan et konusunda yeni bir açıklama geldi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli et ithalatı yapılacak mı? Türkiye’nin et ithalatına ihtiyacı var mı? soruları hakkında açıklamalarda bulundu.

 Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Konya'da düzenlenen Tarım Zirvesi'nde konuştu.

Türkiye'nin 1 yıl  et ithalatına ihtiyaç duymayacağını söyledi. Pakdemirli "Et konusu çok konuşuluyor ama bugün itibarıyla bir hesap yaptık, 6 ay, 1 sene daha Türkiye'nin ithalata ihtiyacı yok gibi gözüküyor." dedi.

Ziraat fakültesine burs

Pakdemirli konuşmasında ziraat fakültesini seçecek öğrenciler için burs programı üzerinde çalışmaya başladıklarını duyurdu. Pakdemirli "Bakanlık olarak özellikle ziraat fakültesini seçecek arkadaşlarımıza, kardeşlerimize ve özellikle üniversitenin ilk 15 bininde olan, 20 bininde olan arkadaşlarımıza bir burs programı üzerinde çalışmaya başladık, yakın zamanda açıklayacağız." ifadesini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar